1ogrencianne Kızlar merhaba. Adetime 2 gün var. Prodoctor testi aldım. 2. çizgi belli ama 1. kadar koyu degil. Böyle olup da hamile kalan var mı?
gozdenur06 1ogrencianne bende iki gün önce aynı testten yaptım sonuç bu şekilde sende resmini atarmısın bakalım
nerbas 1ogrencianne ben de adetime tam 6 gün kala çok silik çizgiyle öğrendim sonra direkt gidip kan vermiştim şimdi 29 haftalık :)
kartanesi___ 1ogrencianne Ben de reglime 3 gün varken bu testle hamile olduğumu öğrenmiştim silikti ama belliydi
1ogrencianne edaabykl ayy çok heveslenmek de istemiyorum. Geçen aylarda başka testlerde de çift çıktı ama hep yanıltıcı oldu 😓
1ogrencianne gozdenur06 nasıl atılıyordu fotograf yardımcı olur musun uzun yıllar oldu burayı kullanmayalı unuttum :)
1ogrencianne nerbas ne güzelll Allah’ım tamamına erdirsin inşaAllah ☺️ birkaç gün adetim geçerse ben de kan vermeyi düşünüyorum. 💐
Pkosluaday Çok çok silik bir çizgi ile bu testle öğrendim gebeliğimi bu test yanultmıyor 2 yıldır kullanıyorum yoksa hiç çizgi yok
1ogrencianne Pkosluaday inşallah hayırlısı ile benimki de öyledir ama çok ümitlenmek istemiyorum yine de :)
gozdenur06 1ogrencianne Ana sayfada sağ üstte üç çizgi var oradan resim yükle yapın resmi yükleyin kopyalayıp linki buraya yapıştırın paylaşın🤭
gozdenur06 nurssmom Sizce varmıdır gebelik ya idrarı damlattığım an belirdi 2 saniye bile geçmedi adetimde 2 gün gecikti
gozdenur06 1ogrencianne sanırım hamilesiniz bende henüz kan testi vermedim kanda negatif çıkacak diye gidip vermeye cesaret edemiyorum
nurssmom 1ogrencianne yok ben sizin testi biliyorum hanfendinin testi farklı test gibi geldi. Çok güvenilir değil maalesef bana çok kez pozitif verdiği oldu inşallah hamilesinizdir gerçek pozitiftir 🤲
Sedaalcin 1ogrencianne bende bunu yaptım hamile olduğumu öğrendim canım bence güvenilir 🙏🥰 hayırlı olsun
1ogrencianne gozdenur06 bence sizinkinde kesin vardır çünkü çok daha belirgin. Benim ilk gebeliğimde adetim 5 gün gecikmişti hemen böyle belirgin olmuştu çizgi. Sizinkinde var 🙂
nurssmom gozdenur06 sizin kullandığınız test çok kaliteli bir test onda silik çıksa bile hamilelik oluyor. Sizinki baya koyu kesin hamilesiniz