edaabykl Mrvdm bence az daha bekleyin erken gebelik testi yapin adete 4-5 gunn kala varsa cikar bence
Mrvdm edaabykl acaba yarın sabah sağlık ocağına gitsem doktor bey çok halsizim karnım çok şiş kasıklarım ağrıyo kan değerlerime baktırmak istiyorum ama gebelikten de şüpheleniyorum gelmişken ona da bakılsın desem yapar mı ki
Mrvdm Mrszeyna salak gibi az önce test yaptım 😂 tabikide çıkmadı kendimi zor tutuyorum yarın sağlık ocağında kan vermemek için ama ne diyicem onu bilmiyorum bide yarın verdim diyelim cuma günü sonuç çıkar mı acaba hiç sağlık ocağın da vermedim gebelik için kan
edaabykl Mrvdm yapar yapar tabiki git bakalim ne cikar ama cikmazsa bisey bekle yine adet gunu olmazsan yap bidaha test
gzde26 Mrvdm Ben her defasında gece gündüz demeden acile giderdim gribim ama hamilelik şüphem var ilaç kullanamıyorum dediğimde hemen beta bakarlardı canım
gzde26 Mrvdm Bende pcosluyum 3 sene sonunda çok şükür oldu 10+1 😍 benim her hangi bir belirti olmamıştı reglim 15 gün gecikince test yaptım 260 çıktı geç döllenme olduğunu söyledi doktor
aysct Tahlil vermek içinde belirtiler içinde çok erken biraz beklerseniz daha net bir sonuç alırsınız. Varsa bile şuan daha döllenme aşamasında rahiminizde bile değil belki. Belirtileri psikolojik olarak yaşıyor olabilirsiniz