Ftsftsfts 10.haftaya girmek uzereyim ,geceleri bacaklarimda kaşıntıyla uyaniyorum uykuda farkinda olmadan kaşıdıkça daha da kızariyor var mi bir bilgi ya da tecrubesi olanlar 😊
Kayra2307 Ftsftsfts ilk haftalar oldu sık sık soğuk suyla yıkadm başka bişey yapmadım kendiliğinden geçti
Arsmngmz Ftsftsfts Bende de oldu bi gecede bi kasıntı geldi sonra egzamaya cevirdi dağıldı 30. Haftaya girecem anca geciyo tam gecmis değil zeytinyağı ve hindistan cevizi yagı kullanıyorum
semazkcblc Ftsftsfts canım benimde olmuştu hatta vücudumun çoğu yeri kaşınıyodu. Benimki fındıktanmış. Gebelikte fındığa karşı bi hassasiyetim oluştu yediğim anda kaışınıyorum. Yediklerini takip et istersen bi☺️
Ftsftsfts Asdjasdj34 internetten baktim da egzama diyor zona diyor en iyisi doktora danismak ama zona ise cok tehlikeliymis allah yardimcimiz olsun
Sis Bende de oluyor canım özellklede geceleri suan 24. Haftamzdayız hala var kaşındıkça çatlıyo dikkat et zeytintağı sür yada bademyağı
Asdjasdj34 Ftsftsfts ay Allah korusun ama sürekli uok bende yarın kontrolüm var doktora soracağım bu durumu
Ftsftsfts semazkcblc surekli muz yiyorum bir de midem yaniyor diye peynir ekmek yiyorum baska da bise yiyemiyorum ama haklisin yediklerimi bi kontrol edim sağol 😊