cylnboran04 Merak edenler için post açtım 15+3 haftalıgız bugün cinsiyet ögrenicektik ultrasonda 16+2 çıktı doktor tahmını erkek söyledi sizce yanılır mı
Sarpatesinannesi cylnboran04 bu haftalardan sonra biraz zor gibi canım ama değişenler varmış bende çok okudum burada bacak arası fotosu verdimi ya da gösterdimi sana
aysegulk07 cylnboran04 ooo hadi hayırlı olsun sizin de belli olmuş inşallah yarın da benim belli olur. Değişmez bence artık haftanız baya var
cylnboran04 Sarpatesinannesi vermedi gostermedide soylemıyordu emin olmadı kordon mu pipi mi anlamadı doktor sadece tahmini soyledı erkek
Sibel_72 QueenBahar_ bana bakar mısınız ? 2 doktor baktı ilki emin değilim erkek dedi 2. İse farklı açılardan bakınca kız düz bakınca erkek ama kız diyorum ben dedi kafam karıştı
Zehrailly Sibel_72 Benim oğlumun bacak arası ultrasonu böyleydi isterseniz bakıp karışlaştırabilirsiniz 🥰
Sibel_72 seymanurbyn o iki büyük çizgiden mi bahsediyorsun yoksa onun altındakı hafıf çıkıntıdan mı 1 haftada 2 kez gıttım farklı doktorlara oğrenemedım meraktan patlicak gıbıyım 😂😂
Sarpatesinannesi cylnboran04 kordona kan akışı varmı yokmu diye bakiyorlar ama devlette ugrasmiyorlar sanırım keşke bı de özele gidebilseydin haftan büyük soylerlerdi
seymanurbyn Sibel_72 Valla Banada önce kız denildi sonra erkek şuan 19+6 dayım detaylıya gireceğim orda net öğrenirim gibi 😂😂
Sarpatesinannesi @QueenBahar_ Canım seninde tahminlerin tutuyor gordugum kadariyla banada bakarmisin 2 farklı doktor 2 farklı cinsiyet söyledi 13+5 burada 3 çizgi var gibi geliyor bana bu haftalarda iki cinsiyette de bu kabarıklık olurmuş
QueenBahar_ Sarpatesinannesi kabarıklık var canım ama pipi değil bence kordon da olabilir ama bana sorucsk olursan kız bebiş bence 👼🏻
Sarpatesinannesi QueenBahar_ kan akışı baktı gibi renkli seyler çıktı ekranda o kabarıklık renk almadı ama sanki vajen gibi geliyor bana şiş olabilir diyorum ama belkide öyle istediğim için bilmiyorum 😄 inşallah banada dua et ileri haftalarda ogreniyim de sanada haber vereyim 🌸