myangelson gulsahh52 betalar nasıldı? Ne zaman bakıldı? Kaç haftalık gozukuyordu sata göre? Kanama nasıl yoğun mu sancılı mı?
seher_edz gulsahh52 şu an yaşıyorum büyük ihtimal bana ya dış gebelik ya da kimyasal denildi2 gün sonra tekrar gideceğim 🥺
gulsahh52 serenss evet öyle olmuş bence de peki tekrar kan vermem gerekir mi betanın düştüğünü görmem için
gulsahh52 myangelson evet öyle olmuş bence de peki tekrar kan vermem gerekir mi betanın düştüğünü görmem için
serenss gulsahh52 Ben de geçirdim kimyasal canım. Kan vermene ya da hamilelik için bir süre beklemene gerek yok. Ama üzülme lütfen demek ki hamile kalabiliyorsun yani… kimyasal geçirenler genelde kısa sürede tekrar hamile kalıyor ❤️
gulsahh52 serenss anladım canım evet o yönden bakıyorum bende ilk denememdi ama demekki hamile kalabiliyorum sıkıntım yokmuş iyi yönden bakmak lazım olaylara , regl ile beraber atarım zaten artık diğer aya nasipse 🌸
gulsahh52 Esma006 hayır çocuk denemesi olarak ilk denemeydi , kanı 3 kere verdim 3 defa artış oldu iki günde bir sonra regl oldum