yasemincel65 Kızlar selamlar, 20. haftadayım henüz hiçbir şey almadım erken olduğu için ama bu büyük parçaları da şimdiden araştırıp ona göre indirim kovalama peşindeyim. Bebek arabası, beşik, ana kucağı vs. neler aldınız neler tavsiye edersiniz 💞💛
bluemom24 yasemincel65 beşiği park yatak tercih ettim ben anne yanı kanz pretty plus, bebek arabası yoyko ultimate aldım ama yoyko cityde güzel diyorlar hangisi indirimdeyse onu tercih edebilirsin malzemesi çok kalitesi, ana kucağı otomatik tavsiye etmem bebekler çabuk sıkılıyormuş henüz ben de 23 haftalığım ama böyle büyük parçaları aldım☺️😚
myangelson yasemincel65 park yatak aldım Elele bonte. Ana kucağı da vardı o yüzden almadım. Araba joell travel aldım. Oto koltuk da Elele ritornofix alacağım stoklara gelmesini bekliyorum 😄
Haniff yasemincel65 ben Park yatak tercih ettim Elele madre hem her parçası mevcut müzikli dönence alt değiştirme yeri ve yan eşya bariyeri artı içinde ince sünger yatak dahil fiyat performans ürünü araba olarakta ben biraz kaliteli olsun istediğim için Kraft ürünü tercih edicem Kenya ve ya kenya pr indirimini kaçırdım tekrar yakalamak için bekliyorum eğer olmazsa Kraft focusta olabilir
yasemincel65 Zbyd3 valla araştırma yapıyorum ama çok seçenek var bir de deneyim olmayınca kafam karışıyor, gidip saçma sapan kullanışsız şeyler almak istemiyorum. Fikir edinelim burda yine birbirimizle paylaşımda bulunuruz 🐣😇
bluemom24 yasemincel65 düz olanda kendi kendini sallıyorlar daha uzun süre vakit geçiriyorlar , kilo kapasitesi de daha fazla taşıması da kolay siz hangisini isterseniz artık her bebek farklı ☺️
yasemincel65 myangelson yalnız kızlar bu bebek ürünleri ne kadar pahalı yaaa fasulye kadar ama ürünleri cep yakıyor 🫠😅😅
myangelson yasemincel65 öyle maalesef ben 32. Haftada kıyafet alışverişi yapmıştım 34 de de beşik ve bebek arabası aldım. Benimki fasulye kadar değil koca bebek oldu 7 buçuk aylık doğum yaptım yani😄😄😄
teachermomyy23 yasemincel65 bende 25.haftamdayım park yatak olarak elele madre,ana kucağı merfbaby aldım ama bebek arabası olarak ne alsam bende bilmiyorum
tahamommy yasemincel65 bebek arabası kraft kenya çok memnunum hatta bebişi 20 gündür evde onda yatıyorum 😅 beşiğini park yatak aldım elele madre ama daha kullanmadım kumaşı vs güzel, anakucağını erken alma bence bebek doğunca alırsın bazı bebekler sevmiyor ben yeni aldım baktım sevdi duruyor sevmeseydi hemen iade ederdim onu da manuel trendyolda hoffie diye bi marka var fiyat olarak baya iyi