Elilar2225 kahvesever__ Tansiyon aleti kolunu sıkmış çocuğuma bir şey olur mu daha çok varda bunları yazıyım Yaa bunu hatırlıyorum 🤣🤣En cahilce bu bence🤣
kahvesever__ Elilar2225 evet eskiler bilir eskiden çok açılıyordu birde şey vardı dondurma yedim çocuğum eririm mi😳🤯
QueenBahar_ visnelicheescake bugün sen yazdıktan sonra Sık sık aklıma geliyor kendi kendime gülüyorum 😅
Herseydenbiktim QueenBahar_ Benim @ppmerlina balımla tanışmama vesile olan uzman çavus eşi postunu açanın bizi fakelemesi olmuştu 😂😂
ppmerlina Herseydenbiktim onun yüzünden 15 gün askı yemiştim puhahshshdhdhhdhdhdhrhr kız nasıl bi konuşma geçmişti aramızdaa
QueenBahar_ kahvesever__ patlıcan yersen çocuğun kara olur😅 tansiyonu konusu acaba dalga geçmek için mi açtı
Deleted33000 QueenBahar_ replik: cinsiyeti öğrendik sizce nedir 😂😂😂yahu biz doktordan daha mı iyi bileceğiz laksjsjhshs
QueenBahar_ Deleted33000 ya birde şeye çok sinir oluyor tahmin yap diyor yapıyorum neye göre dediniz nerden bildiniz tahmin yapıyorum keseye göre vs ama böyle neye göre dediğinde sinir oluyorum
[silindi] LadyX 😂😂 Bi tane de kaynanam beni dövdü vardı Biride ona senin elin armut mu topluyordu sende karşılık versyedin demişti hdjfufu