ozlemyilmaz60 Haydi kızlar tahminleri bekliyorum 2 kızım var bunu ilk başlarda erkek hissediyordum şimdi sanki kız gibi
ozlemyilmaz60 minnosbirkiz m2010 m2010 mlkunal minnosbirkiz nurgv Admsarzu marti Hanımlar tahminleriniz tuttu erkekmiş 😍 2 kızımdan sonra oğlum olacak inşallah doktor pipisini falan gösterdi ben şok oldum 😍😅
ozlemyilmaz60 mlkunal mlkunal inşallah canım bilmiyorum bende kız gibi hissediyorum eşimin ailesinde erkek çok az 😅
ozlemyilmaz60 minnosbirkiz ya aslında instagramda bi sayfa vardı ona baktırdım Nub çizgisi yok demişti acaba sizin usg görebilir miyim 😍
marti ozlemyilmaz60 ismimiz soyisimimiz aynı bende suan 12+2 günlük hamıleyım cinsiyeti çok merak edıyorum 14 hastalıkken gıdıp öğrenmek istiyorum
Gmzle ozlemyilmaz60 canım kaç haftalık öğrendin cinsiyeti ben 12 yim ama doktor bisey demedi devlete gidiyorum özelde erken mi soyluyolar
minnosbirkiz ozlemyilmaz60 maşallah sağlıcakla gelsin 🥰 o kadar emindim ki erkek olduğuna, oğlumla bire bir aynı ultrason fotoğrafları 😂
ozlemyilmaz60 Gmzle özelde erken söylüyorlar canım aslında 12 haftalıkken bile söylüyorlar ben şu an 13:14 arasındayım yani ultrasonda farklı gösteriyor söyletti doktorum yani kesin diye söyledi