sedaergl bebikto ayy daha test yaptim adetim 2 gun gecikmisti. Sonrasi hep bulanti kusma. Ta ki 14. Haftaya kadar
visnelicheescake cisemkarali ya🥹 cinsiyeti öğrendiniz mi acaba biz haftaya cuma günü öğreneceğiz hayırlısıyla 🥹
cisemkarali visnelicheescake Evet öğrendim bir kızım vardı bir de oğlum olacak inşallah ❤️ Allah gönlünüze göre versin sizinde 🙏🏼
anneolmakisteyenben77 srysmy iyiymiş aslında ama benim doktorum özelde devlete de gittim bir kaç doktora begenemedim o yüzden gitmiyorum 😅
[silindi] almila1723 inşallah ya çok merak ettim 3 hafta beklemek ne kadar zormuş doğuma kadar rabbim yardımcımız olsun
Buse066 ebruuuuuummmm bende Salı günü 7+1 olduğumda gidicem inş bende duyarım tebrik ederim sizi belirtileriniz filan var mı acaba
ebruuuuuummmm Buse066 teşekkür ederim inşallah sizde duyarsınız 🌸 yeni yeni mide bulantılarım başladı çok şiddetli değil ama koku hassasiyetim var baya bi
ongen anneolmakisteyenben77 Egepolün oradayım Eşrefpaşada :) Medical Park’a gidiyorum ben de 14+6yız bugun biz
S46 fadimekshn bende sabırsızlanıyorum 😊 senin bu haftaki belirtilerin ne benim 2 gündür kasığım ağrıyor korkuyorum bir şey mi oldu diye
Buse066 S46 ay inş ya daha önce kayıplarım oldu onlarda hiç duymadım şimdi çok heyecanlıyım birde tüp bebek bu