findikvesincap Yazmelegi_ teşekkür ederim, inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın 🌸 Ben 1-2 kilo aldım, iştahım çok arttı bu aralar 😅
Yazmelegi_ findikvesincap yinede dikkat edin sizde 🌸 ilk gebelikte 3 ay kusma sonrası bulantim olsa bile iştahım açılmıştı 15 kilo almıştm bunda dikkat etmeye çalışıyorum iştahım açılmazsa eger 🤣🤣
2bebekannesiiiii Haftaya gireceğim rahim ağzı uzunluğum 25 mm doktor dikiş atılmasını önerdi ben korktum bebek strese girip doğum erken başlar haftam ilerledi diye. Karar ver biran önce dedi. evde istirahat ediyorum doğrumu yapıyorum yanlış mı Allahım yardım et doğru karar vereyim
Betbet34 arselmomss canım benim bian önce geçer inşallah bebişlerimizide sağlıcakla kucağımıza alırız. Bende doktordan ilaç istedim çok aşırı kötü değilsen sabret dedi 2-3 haftaya geçer dedi. Mecburi tamam dedim ama bazen çok zorlanıyorum
arselmomss Betbet34 amin inşallah. Ya bu bendeki sabredilecek birşey değil . Yatarken bile kusuyorum . Ağlamaktan bir hal oldum karnı ağrısı gibi yani öyle sabredeceğim bşrşey değildi . Allahım çok kötü gerçekten
Hnddmr bebikto 7 haftada bi başladı hayatımın kabusu gibiydi ilaçla 19 haftaya kadar ayakta durup beslendim 19 dan sonra bitmişti kusma bulantı
mlkozkn5252 ebruuuuuummmm duyarsın çünkü bende 6+6 da gittim kalp atışı yeni oluştuğu için çok fazla duyamıyosun yarın tekrar gidicem kalp atışı icin
Dileeek- bebikto 25+0🩷 bende sizin gibiydim mide bulantısı ve aşırı kusma vardı 15 haftada bitti benim çok şükür merak etmeyin hepsi geliyor geçiyor sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🌸