eacr6066 Korunma yöntemi olarak iğneyi kullanmak istiyorum kullanan var mı 3 aylık iğne diyorlar ki iğneyi bıraktıktan sonra tekrar hamile kalırsan bebeğin engelli oluyor böyle bir şey varmi kullanıp hamile kalan varmi lütfen yardım edin
beyzaasenaa eacr6066 sakın kullanmaaaa asla önermem Ben 3 kez vuruldum 3 aylık bir yıl boyunca regl düzensizliği sinir stres arttı ve en kötüsü de kist oluştu yumurtalık tembelliği oluştu tedaviyle Hamİle kaldım sonunda
eacr6066 beyzaasenaa olan bebeginizin sağlığında Bi sorun varmi peki yanlış anlamayın korkuyorum zaten vurulmiycam ya nasıl korunabilirimmm
beyzaasenaa eacr6066 Beni de korkuttun şimdi engel durumu oluyor diyince ilk çocuğumdan Sonra vuruldum Ben şuan 3 aylık hamileyim nereden duydun bunu? Bu arada korunmak için spiral kullanabilirsin
eacr6066 beyzaasenaa internetten gördüm araştırdım baya kafana takma allahtan gelen bir şey hani oylr Bi durum olsa ben kendimi saçlarım diye vurulmaktsn vazgeçtim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah iğneyi bırakınca kaç ay sonra kaldınız hamile
beyzaasenaa eacr6066 korunma iğnesi bir yıl korudu zaten geri kalan zamanda eşim korundu 8-9 ay felan sonra istedim ben ikinci çocuğu ama yumurtalık tembelliği olunca ilaç felan kullandım tedavi dediğim tüp bebek felan değil