sudekaplan Dün kontrole gittim 1 ay önce şeker yüklemesi yaptılar sonucun iyi dediler şimdi tekrar 4 hafta sonra şeker yüklemesi yapicaz dediler 2 kere yapıyoruz dediler normalmi? Birde bebeğin eşi aşşağıda dediler bir sakıncası varmı?
Daisyy000 sudekaplan Kaç haftalıksınız plesanta ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir endişelenmeyin🌸Ama tabi takip edilmesi gereken bir durum. Şeker testinin 2 defa yapılmasını mantıklı bulamadım? Bi gerekçe gösterdiler mi?
Fuunndaaa sudekaplan bendede şekerden şüphelendimiz için doktor şeker yüklemesi önerdi daha 17 haftalık hamileyim kabul etmedim açlık ve 2 saat sonra tokluk kan şekeri verdim
deletedmom43191 sudekaplan bebegin esi aşağıda olursa sadece normal dogum yapamazsın sezaryen olursun şeker yüklenmesini 2 kere yapılması vücuda dokunabilir ilki normalse 2 yaptırma
Bussraayy sudekaplan bende hacettepe takipliyim . Geçen hafta 50′lik yaptırdım bir tık yüksek çıktı yarın 100′lük yapılacak ama benimki yüksek çıktığı için hiç 2 kere yaptıklarını duymadım
sudekaplan Daisyy000 21 haftalık iki kere yapılmasının sebebini sordum sadece dedikleri 2 kez yapıyoruz dediler
Daisyy000 sudekaplan 21 haftalık 20 haftada benimde plesantam hafif aşağıdaydı şimdi 29 haftalığım doktorum iyi dedi. Şeker yüklemesinin ilki güzel çıkarsa boş yere 2.yi yaptırmayın bence