Nasıl başlasam bilemiyorum hep okurdum burada doğuran kızçeleri. Allahım benim nasıl olacak derdim açıkçası çok korkuyordum. Dün kontrole geldim doktoruma. Açıklık muayenesi yaptı ilk defa ve şok olduk çünkü ben 5 cm açıklıkla gitmişim ve asla farkında değilim. Doktor açıklık muayenesi yaparken bir de nişanım ve biraz suyum geldi ve yatışımı verdi. Az suni verelim devamı gelecek dedi. Gerçekten de öyle oldu. Odaya yatış yaptım,suni vermeye başladılar ve sancılarım başladı. Ben tabi odaya çıktığımda saat öğlen 12:00. Suni verildi sancılar başladı yavaştan bende pilates topunda hareketler yaptım zıpladım döndüm o bana çok iyi geldi. Sonra ebeler ve doktorum sürekli açıklık muayenesi yaptılar. Açıklığım 7 cm’e geldiğinde artık sancılarım dayanılmaz olmuştu. 8’e geldi iyice kıvrandım 9’a da gelince artık sancılarım çok sık oldu ve en son 10 cm açıklık olunca doktorum hemenn doğumhaneye aldı. Ama sancımın çoğunu sancı odasında çektim.
Doğumhaneye gittiğimde sadece 4 5 ağrı kalmıştı doğurmama.
Ebeler ve doktorumun desteğiyle doğumhanede 30 dakika sürmedi doğumum. Hepsi tatlı dilli güler yüzlü müthiş personellerdi. Hele ki doktorum🥹❤️Op Dr Leyla Alakbarova😍yırtık olmadı ama kontrolü kesik yani epizyotomi oldu çünkü bebeğim iriydi. 5 saatte bebeğimi doğurdum. Çok zor muydu evet o sancılar çok zordu bitmeyecek sandım çünkü benim acı eşiğim çok düşük. Canım çok tatlı ama ona rağmen herkes süreci çok iyi yönettin dedi. Bende kendimden beklemezdim maşallah sübhanAllah 🧿 şimdi kuzumu izliyorum,ama varya o bebeğin çıktığı an öyle bir rahatlama geliyor ki bu anlatılmaz bi his. Hele o ağlayışını duymak… Rabbim isteyen herkese yaşatsın kolaylıkla hayırlısıyla. Rabbim doğum yapacak olan tüm hanımlara yardım etsin kolaylıkla doğursunlar inşallah🥹❤️