Mervettt Kızlar hepinize merhaba 😊 hastane çantamı hazirladim eksiğim fazlam var mı bi bakar mısınız ** Hemşireye verilecek olan hastane cıkısı. ( alt, üst, ic zıbın,alttan citcitli zıbın,çorap,şapka,eldiven,önlük,penye battaniye.) ** alt üst takım, iç zıbın, alttan citcitli zıbın, şapka,eldiven,corap,onluk. ** bi tane daha alt üst takım ,içine alttan citcitli zıbın,şapka . ** tulum,alttan cıtcitli zıbın,şapka,eldiven. ** 2 tane kullan at alt acma ** 1 tane örgü yelek, 1 tane penye yelek. ** 5 tane ağız mendili. ** 2 tane yedek çorap. ** temizleme pamuğu, ıslak mendil. Kendim için ** 2 gecelik ,1 pijama takımı ** 5tane iç çamaşırı, 2 tane atlet,1 tane emzirme sütyeni. ** depent ** uzun hırka ** 3 çorap,1 patik, 1 tane terlik ** kirli poşeti
Gegimasal Mervettt kendiniz için terlik Bitter çikolata , göğüs pedi ,ıslak mendil, peçete , komposto
Selvis Mervettt ben göğüs pedi, göğüs ucu kremi , kağıt havlu , ıslak mendil , hastaneden çıkarken giymek için kıyafet , lohusa pedi ve hasta bezi , bebek terlerse die sırtına müslin bez de koydum.
dml33 Mervettt biberon lazim olabiliyoms sutunuz gelmezse gogus pedi ve gogus kreminizide koyun cocuga bez birde bunlar dikkatimi cekti 😊
Mervettt Deletedmom277 ya içindekileri ayrıntılı yazdım iç zıbın dediğim şu dikişsiz olanlardan göbek bağı acımasın diye. Alttan citcitli dediğim şu klasik beyaz lar var ya onlar
Mervettt Bebek için kalın polar battaniye ve polar tulum koymuşum birde. Ayrıca kızlar alttan citcitli zibinlari kolsuz koydum.
Yagmur9833 Ya bisey sorucam ilk dogdugunda tulum giyilmezmi yani sadece zıbın takimi mi goturmeliyim hastaneye? Su yandan baglamali atlet ve zibin takimi giyse mayista sicak olmaz mi ilk citcitli giyemez diye dusunuyorum gobek bagindan dolayi
Gegimasal Mervettt şimdi gördüm pardon yeterli ama bitter çikolata çok iyi geldi ve komposto rezene cayı süt için evden gelen olursa dereotu kısır yapsın size bunlar süt kanalları hemen etkileşmesinde yardımcı oluyor aklınızda olsun🌸 Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin 🌿
Yagmur9833 Deletedmom277 tabi biliyorum sunu soruyorum alttan uzun kollu atlet ustunede zibin uzun kollu sicak olmazmi zibinin altina askili citcitli mi giydirsem