SemaAhmetSezer Kızlar 33haftalıgım ve cok korkuyorum endışenfılan neler var nasıl olacak biraz benı sakınleştırırmısınız ilk gebeligim bu
zehracinar SemaAhmetSezer Kuranı Kerim okuyabiliyorsanız Meryem suresi çok rahatlatıyor okumayı bilmiyorsanız da YouTubedan açıp dinleyin 🤗💕
HalisEbruoban SemaAhmetSezer canim izmir dogal dogum merkezi diye bi sayfa facebookta var onu takip et cok guzel anlatiyo paylasimlari korkunu yenersin
Aslanannesi Bende 28 haftalığım. Düşündükçe stres oluyorum nasıl doğuracağım bilmiyorum bu korkuyla 😧
HalisEbruoban SemaAhmetSezer korkularini yenmen icin izmir dogal dogum merkezi diye bi sayfa var facebookta onu takip edebilirsin o kadar guzel anlatiyoki korkularini yenebilirsin
zehracinar SemaAhmetSezer Birde bulabilirseniz fatıma ana eli otu doğumu çok kolaylaştırıyormuş bi tane arkadaş yazmıştı burda çok kolay olmuş doğumu 🤗
Sonbahar1 Ya ben ellerim ayaklarım titriyor .. birde sağlıkçı olmama rağmen yani canlı canlı bulundum doğumlarda o bağırmalar falan hep aklımda o yüzden unutamıyorum ve çok korkuyorum 😔😒😩