pembeayakkabilikiz Kev kültür testı de verdım canım 3 gün sonra çıkacak o ona göre tekrar monurol yazarım dedı ama bende hamıelleıgım başından beri ıkı haftada bir ıcıyorum o ilacı hıc bi etkisi olmadı
4564 Arkadaşlar 20 gün önce temizdi sonuçlar. Bugün sağlık ocağında yapıldı . E nabızda baktım lökasit 121 falan diyor ben ne yapacağım . Kadın doğum doktorumamı söylemem lazım
Bbgg 4564 sağlık ocağındaki tahlillere pek güvenmeyin kan ve idrar biraz fazla beklediği için saptırıcı sonuçlar çıkabiliyor doktorunuzla paylaşın hastanede verin tahlil , ben de bugün şiddetli bel ağrısı ile gittim aşırı korktum Lökosit 4 çıkmış bi de Lökosit esteraz +1 gelmiş idrar yolu enfeksiyonun var dedi monurol diye bir ilaç verdi biraz önce içtim bakalım
samira555 Kızlar kızılcık suyu için ne zaman idrar yollarımda bişey çıksa kızılcık suyu içiyorum düzeliyor doğal kızılcık suyu
Bbgg pembeayakkabilikiz geçmiş olsun 🥺 ben de bugün şiddetli bel ağrısı şikayeti ile acile gittim Lökosit 4 çıktı Lökosit esterez +1 çıktı idrar yolu enfeksiyonun var deyip monurol verdi kendi doğumcumla irtibata geçmeye çalıştım kullanayım mı diye emin olamadım ulaşamadım kendisine , vajinada yanma hissi oldu bi de lavobaya akıntı olunca araştırdım herkes kullanıyormuş dedim verdilerse vardır bir bildikleri enfeksiyon daha zararlı Allah muhafaza biraz önce içtim yattım şimdi bakalım sabaha kadar çıkmayacağım tuvalete inşallah iyi gelir
pembeayakkabilikiz Bbgg teşekkür ederım sızede Gecmıs olsun 🥹 hamılelıgımden beri kullanıyorum o ılacı ama gecmıyor ıste ınsallah sızın geçer. bugün bakalım sağlık ocağına gıtccem ne dıcek ordan doktoruma gıtcem. Son günlerde bende de kaşıntı olmaya başladı arada oluyor.
_prenses_annesi Kev 13 haftalıkken kullandım canım benım de idrarda protein kaçağı çıktı Ayın 22’sıne kontrolüm var umarım tekrarlamaz ve kullanmam Daha öncede sureklı progestan fıtıl kullandım
Dilo1 Kev ben kullandın asla geçmiyo ilacı bırakınca yine artıyo doğumuma az kaldı hâlâ var enfeksiyon, tek çare çok su içmek
Bbgg pembeayakkabilikiz teşekkür ederimm 🥹 kaşıntılı enfeksiyon olursa bunun etkili olmadığını duymuştum ben de, belki iyi gelicek bir ilaç verirler insan korkuyor gerçekten
pembeayakkabilikiz Bbgg valla doktora gıttım sonuç göstermeye çok yüksek degıl degerın bol su iç o sekılde atlatmaya çalış dedı
Bbgg pembeayakkabilikiz çok şükür sevindim sizin adınıza 🙏🏻 yüksek değer olsa mecbur ilaca talimdi yine , sınırları zorlayın artık su konusunda
pembeayakkabilikiz Bbgg teşekkür ederım canım aynen öyle yapacağım ☺️ sizin durumunuz nasıl ılactan sonra test verecek mısınız
Bbgg pembeayakkabilikiz dün gece 1 de yaptım ilacı sabah 8 de çıktım lavobaya, inşallah iyi gelir ya 🙏🏻 tabikii 1 hafta sonra tekrar test vermeyi düşünüyorum 🤔
Bbgg pembeayakkabilikiz merhabalar , ben dün acile gittim bakteri 50 çıktı bi de patolojik silendir pozitif geldi kum döküyorsun dediler Sef 1000 mg verdiler 3 gün kullan sonrasını kendi doktoruna danış dediler doktorum da kullan dedi şimdi
pembeayakkabilikiz Bbgg ıyı yapmışsın canım ben o ılacı ıcınce sabaha kadar duramıyorum bıiliyor musun acaba ondan mı etkı etmiyor ilaç
Bbgg pembeayakkabilikiz minimum 2 saat durması gerek diye biliyorum ama muhtemelen tam temizlemiyor olabilirrr
Bbgg Kev merhaba , benim 4 çıktı Lökosit bi de Lökosit esteraz +1 çıktı tek kullanımlık şase verdiler dün, hiç farketmedim oysaki enfeksiyon olduğunu bugün daha iyi anlıyorum hafif yanıyor sarı akıntı oluyor bi de ağrı yapıyor 🥺inşallah geçer
pembeayakkabilikiz Kev evet canım çok yüksek degıl antıbıyotıklık degıl bol su ile atmaya çalış dedı banada çok yüksek grlmıstı ama bilmıyorum. Bı kez daha monurol kullanıp bol su ıcmeye devam edecegım eğer yıne enfeksıyon düşmezse doktorumu degıstırırım artık