Selimhan Ben 2 gebeliğimde ordan takipliydim, ikisi de düşükle sonuçlandı.. Aynı doktor aynı hastane tercih etmiştik bin pişman olduk. İlk gebeliğim 21. haftada acil su gelmesiyle sonlandı diğeri de 17. hafta başka doktorlar bu doktorun hatası olduğunu dikiş atması gerektiğini söyledi. 2. gebelikte acil suyum geldi toy genç bi doktora denk geldik resmen işlemi yapmaktan korktu plesantayı eliyle çıkarmaya çalıştı mahvoldum.. sonrasında kürtaja çıkardılar bi saat bekledik anestezi uzmanı yokmuş, aşırı kan kaybettim 13 değeriyle gitmişim hastaneye 5.5 kan değeriyle taburcu ettiler ölecekmişim neredeyse başka hastaneye acil gittik 2 ünite kan verildi bir hafta hastanede yattım sütüm geldi ateşlendim vs.. Berbat bir süreç şikayetçi olmaya bile halimiz kalmadı Allah sorsun o günden sonra da önünden dahi geçmedik.. ayrıca iki gebelikte de doğum paketi almıştık bi dünya para ödedik ayni doktor olsun doğumda da diye 3 ay sonra ayrılacakmış hastaları gitmesin diye söylememişler 5 para etmez.. Tercih etmeyin asla tavsiye etmiyorum travma kaldı hepimizde..