Deletedmom_290 Yürürken yada ayaktayken Bıde uzanırken vajına duvarı ağrısı batma hıssı yaşayan varmı ayağa kalkarken yatarken vajına kemıgı baskı yapıp ağrıyor acaba kendımı yorduğum zamanmı oluyor yoksa yaşayanlar varmı
Yasoss Deletedmom_290 tam vajinaın olduğu yerde 1 aydır ağrı yaşıyorum 31 haftalığım yatakta bile dönemiyorum doktorum normal magnezyum kullan dedi
Deletedmom_290 brjbyk 29. Haftaya gırdım bende Sımdı doktor vıdeosu ızledım oda normal dıyor son 2 ay kala anne kendını doğuma hazıladı ıcın oluyormus
Deletedmom_290 Yasoss evet Vıdeo ızledım sevdım bır doktorun videosunu actum ızledım normalmiş anne bedenı kendını son 2 ay kala doğuma hazırlıyormuş kanaldan rahat gecebılmesı ıcın
Deletedmom_290 brjbyk bugün Bıde yük taşıdım evı temızledım dıkkat edıcem dıyorumda duramıyorum kı balık canım ıstedı aldım gelırken bebegede oyuncakları koymak ıcın 4 cekmecelı komıdın aldım onu taşıdım 😒😒 alısverıslerle dınlenım bır kaç gün ozaman
Deletedmom_290 brjbyk napım gördüm tek kalmıştı alım dedım hangı cesaretle aldıysam yuklenıyorum Bıde 😆😆 bazen unutuyorum hamıle olduğumu iş yaparken sonra başım dönüyor esım dıyor ani hareket yapma aldım geldım baktım kafa sallıyor yıne dınlememıs Dıye 😆😆😆😆ahahaha
Deletedmom_290 brjbyk Bız durmayız bızım kanımızda var harketlılık ondan toprak toprağa çekermiş 🫠🫠🩷🩷
brjbyk Deletedmom_290 aynen kuzum kanımız kaynar. Amaaaa sen artık bi dur yavaslaaa 😄😄😄😄 doğumdan sonra enerji lazım olacak