sibell77 35+3 üm bugün az az suyum geldi anlamadım tam hastaneye geldim daha da boşaldı suyum alttan muayene yapıldı ama seseryana alınıcam yatış yapıldı sabah 8 de alınacak dua edin bana nenolur
anonim2208 sibell77 Allah yardımcın olsun canım çok rahat musmutlu doğumun ve sonrası olsun inşallah amin 🌸
kelebekmum sibell77 Allah yar ve yardımcın olsun canım benim Rabbim sağ Salim bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bende sabahına doğuma gidicem ilk gebelik korku endişe doluyum hayırlısı olsun ikimiz adınada 🩵🩵🙏
sibell77 1kovakizi ali86_ ifo Allah razı olsun kızlar en güzeli doğumlar sizin olsun heyecanlıyım mutluyum am biraz telaş var dua edin bana
sibell77 kelebekmum ay ikimizde aynı anda olucaz belkide Rabbim şeninde yar ve yardımcın olsun inşaAllah ya heyecanlıyız
mehmetsaki sibell77 Rabbim yar ve yardımcın olsun doğum sonrasında da çabuk toparlanırsınız inşallah🤲🤲🤲🤲 rabbi yes sir duasını salavatı 3 ihlas 1 fatihayı bol bol okumaya çalışın 🤲🤲
sibell77 Mummybaby handan3958 kelebekmum Bnenebiy53 kızlarım doğum oldu ama ben riskli gebeliktim doğuma girerken tüm değerlerim yükselmişti ve ölümden döndüm bebeği aldılar ama kanamam durmadı başka başka şeyler öleblirsin hazırlıklı ol dendi başka bir doktor geldi rahmini alalım dedi bende kabul ettim rahmimi almak zorunda kaldılar Rabbim 2 evladıma ve eşime bağışladı beni odadayım ameliyst yeri çok şükür iyi ama diren taktılar bana o acıyor maalesef sanırım bir gün daha kalacağım bakalım tüm dualarını için Rabbim hepinizden razı olsın