Papatya05_ almila1723 ilk gebeliğimde bio oil kullanmıştım karnımda maalesef yinede olmuştu şuan tekrar hamileyim hindistancevizi yağı kullanıyorum direk göbek göğüs sürüyorum akşamları
nurssmom almila1723 dr.lar krem kullanımına pek uygun bakmıyor çünkü son dönemler sabah akşam kullanmak lazım. En doğal içeriklisi bile sabah akşam kullanıma uygun değil. O yüzden en güzeli Hindistan cevizi yağı ve sarı kantaron yağı. Ben 30.haftama girdim hep Hindistan cevizi yağı kullandım 3.şişedeyim şükür hiç çatlağım yok ileride ne olur bilemem. Göğüslerimi ilk dönem farketmedim bişey kullanmadım ve çatlak içinde… Kuzenimde hamileliğinde Hindistan cevizi yağı kullandı 0 çatlak
kubos_ almila1723 tatlı badem yağı kullanıyorum 34.haftamıza gireceğiz ve hala hiç çatlağım yok çok şükür
samira555 almila1723 benimde ilk gebeliğim çok çok başından sürmeye başladım Hindistan cevizi yağı kullandım bacaklarım kalçam çatladı malesef 5.ayın içerisindeyim şuan karnımda hiç çatlak yok shea butter kullanıyorum bacak ve kalçamda da artış olmadı şimdilik
HappyKiwi Gebe okulunda tatli badem yagi surebilecegimiz soylendi. Hindistan cevizine ek olarak jojoba yagi da iyiymis diye duydum. Krem önerisi olmadi maalesef ama belki isinize yarar. Bu arada surmek surmemek hikaye, asil olay su icmekte diye de duydum.
sdkersn HappyKiwi Hindistan cevizi yağı sürüp ardından mı sarı kantoran yağı sürmem gerekiyor peki ilk hamileliğin yardımcı olabilir misiniz?
MerveLeo Jojoba yağı, çörekotu yağı, kakao yağı, sarı kanteon yağı, doğal zeytinyağı 100 ml şişede karıştırıp sürün. İlkinde yaptım etkiliydi. Şimdi 2. De 23. Haftamdayım daha başlayamadım. Haftaya elime ulaştığında başlıcam sabah akşam
minnosss58 Kaçıncı haftadan itibaren başladınız acaba sürmeye birde Hindistan cevizi yağını çok duydum, nerden temin etsem daha sağlıklı gratisten vs önerir misiniz
katlav almila1723 lierac çatlak jeli ve bioderma yağ beraber kullanıyorum. Şu an çatlağım yok gerginlikte hissetmiyorum.
Beyzz24 almila1723 Bioderma’nın çatlak yağını kullanıyorum 35. Haftadayım hiç çatlak oluşmadı denemeni tavsiye ederim.
akyuz14 almila1723 Hindistan cevizi yağı tatlı badem yağı bio oil hakiki zeytinyagı bunları karışık şekilde sürdüm sabah biri akşam biri şeklinde şu an 32. haftadayım herhangi bir sorun yok umarım olmaz
doimom almila1723 ben eczaneden aldım eczacı önerdi mustelanın hamilelik öncesi ve sonrası kullanım göbek kalça göğüs bacak kullanımına uygundur
zeysah doimom kaçıncı haftadan kullanmaya başladınız acaba ben hamile kalmadan daha çatlaklarım vardı biraz kilo alınca çatlaklarım oluyor hemen ne zaman başlamalıyım acaba
2025teinsallahhamileyim Ben lierac kullandım. Çok memnun kaldım. Pahalı gibi geliyor ama çok bereketli bir ürün
almila1723 2025teinsallahhamileyim teşekkür ederim 🌸 bende badger aldım daha dün başladım inşallah olmaz