112204 Kızlar hamileyken 2 kare türbe ziyaret ettim bebekte leke oluyormuş diyorlar doğru mu bilmiyordum yeni öğrendim doğruluğu var mı?
3boysmom 112204 hurafe yavrum onlar, git gör nereye gideceksen🙏 ben çok gitmiştim ilk oğlumda hamileyken.
Birannelikmeselesi 112204 hatta 5 defa gidersen bebek sakallı ve sarıklı doğuyormuş 🤣 yahu inanmayın böyle şey olabilir mi cidden😫 hayatı kendinize zorlaştırıyorsunuz.
112204 3boysmom inşallah doğru değildir kimsede uyarmadı bi içime şüphe doğdu bazıları diyor ki evet oluyor bana yanlış gelmemişti gitmek bilmiyorum duyunca çok şaşırdım nasıl olur içimi rahatlatmak için sormak istedimm 🥲
Zeynepow 112204 bende duydum bu söylentileri. Sonra hz. Yuşa peygamberin kabrini ziyaret sırasında kolumu kaşıdım. Eğer doğuluk payı varsa kolunda olsun diye 😂 bakalım 2 ay var doğuma göreceğiz 😂
yorgunannis 112204 gitmek değil de orda dua edip elini yüzüne sürersen leke oluyormuş yüzünde öyle diyorlar bizde de🤷♀️
Mummybaby 112204 yani bence de hurafe bebekteki lekenin en önemli etkisi genetik canım narla çilekle türbeyle olacak bir şey değil.