Strongirl_ Sultangazi Haseki ye gittim. Cihazları eskiydi içime sinmedi. Cuma günü de cam ve sakura ya gideceğim
Strongirl_ Mrvalp Haseki detaylı ultrason yapmiyor. Detaylı için cam sakuraya gideceğim. Burda orayı tavsiye eden çok oldu.
Derya2 Arkadaşlar devlette perinatoloji randevusunu hemen açıyorlar mi ben kaç kere gittim iki kere düşük yaptım riskli gebelik sayılacaksın perinatoloji takip etmeli dediler ama gerek yok diyip gönderiyorlar her seferinde ne gibi durumlarda açıyorlar
Strongirl_ Derya2 açmaları lazım normalde. Kadın doğum doktorundan kaşeli bir lagit alın perinatoloji takibi gereklidir diye. Onu görün devletin kadın doğum doktoruna belki o zaman açarlar.
Strongirl_ Mrvalp maalesef. Önceden yapılıyordu artık yapılmıyor. Cihazları da çok eski yapılsa bile tavsiye etmem. Zaten perinatolojiye bakan 2 doktor var hasekide.
Derya2 Strongirl_ kağıt almak aklıma gelmedi açıkçası normalde özele gidiyorum onun verdiği kağıdı kabul ederler mi bilmiyorum bazen devlete de gidiyorum her seferinde gerek yok bu riskli gebelik sayılmaz diyorlar