sendekimsinnn Kızlar yakında doğumum olacak ilkinde meme ucum yara olmuştu çok zorlanmıştım bu sefer doğumdN önce ve sobra neler yapabilirim yara olmasını engellemek için demeyip kesin işe yarayan yöntemler varmı
minismom sendekimsinnn kırmızı kantaron yağı silikon gogus kalkanıyla toparladım ilk dogumda simdi 2.ye hamileym kırmızı kantaron yagı ve fito suruyorum donusumlu kalkanı dogumdn sonra kullancam yine
brjbyk sendekimsinnn hindistan cevizi yaşı, kantoran yağı ve bazı kremler iyi geliyor. Meme ucu büyükse pamuklu sütyen seç mutlaka o da yara yapıyor
rumisss sendekimsinnn bolca nemlendir oradaki deri esnek ve nemli olunca yaralar pek fazla olmuyormuş öyle diyorlar benim ilk cocugumdu çok fena yara oldu garmastan pomad ve sutyensiz geniş bı üstle bol bol havalandırmak çok iyi gelmişti çabuk iyileşmesini saglamisti
sendekimsinnn rumisss bende ilk doğumda açıkta gezdim takmadım bişey o şekilde geçti ama mahvoldum yani bu sefer belki önceden bişey kullansam hiç yara olmaz diye düşündüm
beyzzsenturkkk sendekimsinnn her türlü yara oluyor ya sonucta cocuk çekiştiriyor ben doğum sonrası avokadolu bir krem kullanmıstım eczacı esime önermisti lansinoh degil o phallıydı iyi gelmişti yani esimin aldığı da önemli olan nemli kalması da ıslak kalmaması lazım hava alması lazım
TKumsall sendekimsinnn herkeste etki etmiyordur belki yada farklı kullanmisizdir ben kremi sürüp gogus pedi koyuyodum emzirirken silmeye gerek olmadığı için daha kolay oluyordu pedin içinde nemli kalınca hızlı iyileşiyodu
rumisss sendekimsinnn annem beş çocuk emzirmis yara olmaya yatkınlık varsa illaki oluyor diyor ama inşallah olmaz sende