Busradoga Arkadaslar selamlar planlı sezaryenleri tam olarak hangi hafta ve +larda yapıyorlar bilgisi olann
Busradoga PapatiA SuEr_Tu1512 evet banada 38e girince gün veririm demişti ama o hafta içinde çok farketmiyor sanırım gelişimi normalse. Zaten son zamanlar kilo alımı yavaşlıyormış bebeklerin
PapatiA Busradoga aynen benim 39+3 te almıştı şimdi ikinciye gün veriyor bir hafta öncesine verdi yani sallıyor galıba
Busradoga PapatiA evet biraz değişik 37 de bile alanlar oluyormuş 37+ larda sorun yokkende bilemedim ucu açık bir konu🥲
Smgcgr Busradoga benim bugün gün verdi doktorum öncesin de bi sorun olmazsa tam 38+0 da alıcak suan 34 haftadayım ama benim plasenta rahim ağzını kapatmış durumda ve miyom ameliyatı olduğum için normal doğum olmuyormuş oyuzden böyle bir planlama yaptı
Laviniiaa Busradoga Saat 12 itibariyle 36 haftalık oldum haftaya pazartesi ya da perşembe doğuma alacak doktorum. Cuma netleşecek günü
hiraasya Busradoga 34+4 haftamdayim bugün kontrolüm wardi planlı sezaryen tarihi werdi 10 kasım tam 38+3 iken olacak Allah’ın izniyle. 3.dogumum olmasına rağmen bana çok erken geldi sanki busefer
demirrleydi_ Busradoga 38 den sonra planlanıyor benimde doktorum bir sıkıntı olmazsa 39.haftada alıcam dedim pazartesi günü kontrolüm var yine 36+6 olucaz o zaman gel son defa doğum için gün vereyim dedi sanırım 38+3 ile 39 arasında bir gün vericek