ikimelekannesi34 37 haftada gün aldık kızlar 28 Ekim aşırı heyecan var hep gelişim olarak 1 hafta önde giderdik yavaşlamış acaba neden 35 hafta 3 günlüğüm ama 2300 kilosu üzdü biraz beni bu durum
Busradoga ikimelekannesi34 ben 36+5 im şu an acaba bana hangii günü verecek bende merak ediyorum yarın kontrolüm var🥲 sağlıkla doğuralım inşallah
SuEr_Tu1512 ikimelekannesi34 Kilosu gayet iyi bence canını sıkma, bebişe kilo aldırcak şeyler ye. Bizde bugün tam 37 haftalığız, bebeğim 3100 grmmış. Ayın 24ünde yani 38+3te alalım dedi🥹🙏
Laviniiaa ikimelekannesi34 2.5tan sonra küveze girmiyor o zamana kadar kilo alır bence. Ben de 12den sonra tam 36 oldum haftaya pazartesi ya da perşembe doğuma alacak doktor cuma belli olacak inanılmaz heyecan bastı
ikimelekannesi34 Gul1402 haftasıyla uyumlu çok fark yok ama 37 de alacaklar bebişi zayıf olur diye korkuyorum küvezlik durum şişide inerse
ikimelekannesi34 Hizliveofkeli 5 tane dişim sallanıyor yemeden kesildim 3. Sezaryan olduğu için sezaryan yaram ağırıyor ondan canım bekletmedi
Gul1402 ikimelekannesi34 merak etme insallah kuveze girmez, ablamın ikizler 2000, 2100 doğdular kuveze girmediler mesela
Hizliveofkeli ikimelekannesi34 anladım canım sağlıkla alırsın kucağına inşallah hayırlı olsun şimdiden
serpil15 Busradoga bende 36 2 yim yarin kontrolum var aneztezi evraklarini halledecegim umarim gun verir artik dayanamiyorum ciksin diyorum biranonce
Busradoga ikimelekannesi34 evet 38 e girince gün veririm demişti aslında ama 38+ larda alacak sanırım öyle düşünüyorum