ilknurarel 2’tarama testim riskli çıktı kalbinde de 2 tane leke gördüler bu testin riskli olmasını güçlendiriyormuş bu durumu yaşayan var mı
ecemk94 ilknurarel 2li test zaten risk testidir. Düşük risk, orta risk yada yüksek risk. Risk dereceniz ne acaba. Ama 2li testte kalbi nasıl anladılar onu anlayamadım 2li test down sendromuna bakar.
ilknurarel ecemk94 2 li test sonucu çıktıktan sonra ultrason ile bi yarım saat baktılar sonra kalbinde 2 tane leke var dediler ama bu illaki kalp hastası yada down sendromu anlamına gelmez test sonucunun böyle çıkması birde leke olması biraz düşündürüyor olma ihtimalini dedi istersen sıvı alıp bakalım dedi ben istemedim ama işte insan ister istemez düşünüyor
ecemk94 ilknurarel çok geçmiş olsun. Net emin olmak isterseniz fetal e yönlendiriyorlar genelde onda tüm detayları çıkıyormuş . Durumunuz müsaitse onu yaptırabilirsiniz. Ya da detaylı ultrasonda da herşey belli oluyor. Ama sonuçları iyi çıkmayıp bebeği sağlıklı doğan çok kişiyide duydum. Allahtan ümit kesilmeZ. Sağlıkla gelsin inşallah
aysct Bu test sadece risk testi, yani sizin yaşınızda sizin kilonuzda, sizle aynı tahlil sonuçlarına sahip insanların kaçta kaçında görüldüğünü söylüyor
ilknurarel esdd 14 haftalık iken kız denildi detaylı usg’yi devlette yaptırdım 7 dk sürdü erkek denildi o günden sonra da sormadım devlet hastanesi takipliyim her soruya güler yüzle cevap verilmiyor malesefki 🥺 yani kısacası erkek denildi en son değişmez diyede düşünüyorum