Asmel Evinize gelince ne olacakmış? Acaba doğacak çocuğun yaşam alanına vs mi bakmak istiyorlar,hani hangi şartlarda bakım verilecek gibi
umynurr Asmel hicbi fikrik yok zaten gizemli.gizemli konustu adres sordu ilk gebelikmi dedi eve gelcz dedi bitti
Papatyam_8 Bende dün arandım gebe okulu için doğum yapacağım hastaneyi vs sordu sağlık ocağı takip ediyor mu sizi dedi filan anlamadım bende
bizzocone Papatyam_8 evet bana da bunları sordu Gebe okuluna gittin mi Nerede doğum yapacaksın Sezaryen mi Normal mi Normal doğuma teşvik konuşması yaptı bitirdi
umynurr Papatyam_8 ben saglik ocagina gebeligi bildirdim bir doz asi oldum ne ariyorlar ne birsey benim bildigim ebeler arar su tarihte kontrol var desin ben ne biliyim cok sorumsuzlar
Aysenurr7 umynurr aşı reddi veya rutin muayenelerinize ebenize gitmediyseniz yapılıyor.Bu uygulamadan ebelerde çok rahatsız siz gitmediğiniz için mecbur onlar geliyor
umynurr Aysenurr7 iyide ebenin arayip su ay su asi su kontrol var demesi gerekmezmi benim ilk gebeligim ne arayan ne soran var
Papatyam_8 bizzocone valla bana sormadı doğum şeklini veya teşvik için bir konuşma galiba beni beğenmedi 😂
umynurr bizzocone bana da normalmj sezryanmi dedi bende normal olursa normal istiyom ama belli degil dedim
Papatyam_8 umynurr ben bildirmedim onlar beni 1-2 kez aradılar sonra bu haftalara geldim arayan soran yok aman olmasınlar gereksiz geliyor bana
umynurr Papatyam_8 banada dediler kesin saglik ocagina gidip bildirmen lazim ilk gebelik ya napip ne yapmicami bilmiyom 🤣
Zlyha58 umynurr beni geçen sene aradılar yenidoğan desteği cart curt veriyoruz diye eşim izin vermedi ben yokken gelemez kimse eve ne olduğu belli değil dedi kabul etmedi 😆
Papatyam_8 umynurr aşkım benimde ilk gebeliğim 2 kez sağlık ocağında kan verdim muhtelemen sistemde o yüzden gözüktü yani gözükmeseydi de pek bişey olmazdı yani çünkü hastaneye kontrole vs gidiliyor gerek görmüyorum ben
Zlyha58 umynurr valla kimdi hiç hatırlamıyorum bence kabul etmeyin sizde bu devirde kimseye güvenilmiyor
YyyyYasemin umynurr bi post okumuştum yeni çıkmış bu ziyaret meselesi bi kaç kişiye gitmişler dolandırıcı değiller