mlke338_ cutebabymomm Ben ilk bebegimde sadece detaylı ultrason yaptırdım diğerlerini istemedim o zmnda biraz ense kalınlığı var denildi ama şükür Bi sıkıntı olmadı ama bunda ikili yaptırınca fetal de istedi İnş temiz çıkar hepimizin.
Kukner97 naznez2009 ben yaptirmadim arkadasimda ayni durum oldu bebis sağlıklı doğdu çok şükür ama doktoru tekrar genetik olarak dna incelemesi istedi
momyays @beyza7814 demekki bu tarz yanlışlıklar olabiliyor çok şükür netleşmiş. Herhangi bir anomali olmasında hata bu her zaman olur.. saglıkla kucagınıza alın inşallah 🙏 birde nerde yaptırmıştınız acaba testi?
naznez2009 beyza7814 intergen firmasına 2 kere fetal test yaptırdık ikisinde de erkek çıktı. Bunun üzerine amniyosentez de yaptırdık ön sonuç temiz 2. sonucu bekliyoruz.
beyza7814 naznez2009 sizin ultrasonda mı kız çıkmıştı. Boş yere kafa karışıklığı oluyor ben de intergende yaptırdım ikinciyi erkek çıktı amniyosentez vermedim öyle çıkınca
momyays @naznez2009 görüntüde kız mı gözüküyor? Kaçıncı haftadasınız? Bazen ikiz oldugunda veya kaybolan ikiz sendromu gibi birşey oldugunda kalan y kromozomu gözükebiliyormus belkide öyle biseydir. İnşallah saglıkla kucagınıza alın🙏
naznez2009 momyays çok teşekkür ederim, umarım güzel haberler alırız. Şimdi amniyosentez 2. testi bekliyoruz bakalım, 19. haftadayım dr biraz daha büyüsün bebek yine bakarız dedi.
Kubra_0711 beyza7814 intergende bende 2 hafta önce yaptırdım şuan benim içimede şüphe oldu cinsiyet açısından çünkü doktorun dediğiyle sonuç farklı çıktı sizin nekadar oldu yaptıralı fetalde ilk sonuç hangi cinsiyet çıkmıştı
naznez2009 beyza7814 doktor her ultrasonda kız görüyor fetal 2 kere yapıldı orda da erkek çıkıyor, amniyosentez ilk sonuç temiz ikinci sonucu bekliyoruz şimdi
momyays @Kubra_0711 doktor ne demişti ve kacıncı haftada bakmıştı? Ben gözümle gördüm organını ve erkek oldugundan emindik fetalde kız çıktı hala gitmedim doktora bakalım ne olacak
Kubra_0711 momyays Doktorumun ultrasonu baya iyi 11+4 gibi gittiğimde direk büyütüp çıkıntıyı gösterdi pipiyi erkek yani dedi sonra 11+6 gibi de fetal için kan verdim intergene sonuç kız geldi 😂
cutebabymomm momyays siz de doktors gidince buraya yazar mısınız lütfen 🙏🏻 doktorlar mı doğru fetal mi yani merak konusu
momyays @Kubra_0711 benimde aynı şekilde oldu. Sonrasında gittiniz mi doktora birde istanbulda mı yaptırdınız?
Kubra_0711 momyays Araştırdınız mı peki hiç yanlışlık olan olmuşmu doktorum %99 kesin sonuç çıkar demişti intergeni önermişti sadece