Havin49_ Eliffida ben mesela ilk oğlumda yeşil fasulye yumurta gördüm mü miğdem ağzıma geliyordu şimdi gebeyim yine erkek ama favorim yumurta ve yeşil fasulye
Sarpatesinannesi Eliffida tüm belirtilerim farklı oğlumda gram midem bulanmadi hicbirseyi ne aşerdim ne tiksindim hamile gibi değildim asla bunda tüm herşeyi yaşıyorum cinsiyet aynı malesef belirtilere bakmiyormus bu işler
QueenBahar_ Eliffida cinseytiniz ne canım benim 2 kızımda aynı belirti vardı oğlumda bambaşka belirti vardı
Havin49_ Eliffida yok valla içimde hep erkek vardı anneler hisseder gibi bişey di hehrlade hep erkek diyordum öyle de çıktı
Sonveda Benim de en merak ettiğim konu bu 🤣 iki hamileliğimde neredeyse aynı geçiyor ilki erkek di şimdi cinsiyeti ne olacak bilmiyorum ama yine erkek olcak gibi geliyor 🫶🏻
Mrsz Evet ben mide bulantılarım çok uzun sürdü. Ve devam ediyor .Diğer gebelikte tatlı istiyordum bunda daha çok ekşi.tatlıdan midem bulanıyor.Cinsiyet ikisinde de aynı.Ben de şaşırmıştım.Bir anlam ifade etmediğini anladım sonradan.