1903kartalice Kapi susu almadim isim yazili odayida susletmedim Ikramlikta almadim Puseti 2 tane el cantasi alip birde emzirme yastigi alip gidicem Sizce ekstra goturmem gereken bisey olur mu Elektrikli cezve kahve falanda koyayim dedim ama olur mu ki
LeydiDaisy 1903kartalice ben sadece isimlik yaptırdım kapıya ikramla falan uğraşamam gelen getirsin bi zahmet 😒
Sedef21 1903kartalice sadece kapı süsünü götürdüm ikramlık falan yaptırmadım odayı da süsletmedim resim olarak hatıra çekilirim diye çocuğuma isimli hastane çıkışı yaptırmıştım onu aldım birkaç kıyafet koydum kendime de aynı şekilde öyle o kadar şimdi ikinci hamileyim buna da aynısını yapacağım
Mystil25 1903kartalice ben de diğerinde yaptırmadım bunda yaptırdım kapı süsü ikramlık vs hiç bişey yapmadım kimse gelmeyecek zaten hastaneye
Yenibirannee 1903kartalice hastanelerin aşağısında kafeler var ben bi termosa sıcak su koymuştum geri kalan oda süsleme kapı süsleme yapmadım ilk kızımda yapmıştım bi 2. kızımda yapmadım bu 3. yapmıcam bunada 😂😂 ilkinin ayrıcalığı olsun oda 😂😂😂
Alina22 Bende böyle yapmayı düsünüyorum 😀 aşırı zor geliyo zaten hediyelik beğenmek seçmek, ikramlık hazırlamak
Mystil25 1903kartalice yok 😂 ne kahvesi aklıma bile gelmedi ağrıdan sancıdan😅 zaten öğlen on ikiden çıktım bırak kahve içmeyi 12 saat aç kalınca birşey gözüm görmedi😂
Cinarsaitinannesi 1903kartalice sezeryan doğumsa cezve ve kahve götürebilirsiniz anesteziyi atmak için kahve tüketmeniz lazım ve bol su alın ayrıca kayısı falan da alın tuvalete kolay çıkmak için
Birsen15 1903kartalice bence kahve falan götürebilirsiniz tüketmek gerekiyor sezeryandan sonra biraz fazla için diyorlar elinizin altında olmasında yarar var daha rahat olur . Ben oda süsleteceğim ilk doğumumda yaptırmadım ama bunda hastaneye gelen olacak pastaneden kurabiye falanda alırım koyarım diye düşündüm kapı süsü de doğum yapanlara hastaneden hediye veriliyor onu kullanacağım nasip olursa fotoğrafçıda ayarladım çekim için belki son hamileliktir 3. Düşünmem diye yaptırıyorum
Limonlusodasever 1903kartalice ben de yaptırmadım gereksiz buluyorum ben orda canımın derdine düşmüşken insanların onu bunu yemesi hoşuma gitmez herhalde. Kahve falan götür canım bence. Çoğu zaman hep kendımıze odaklanıyoruz ama eşinize de tişört ve terlik koyun en az bir gece kalacaksınız çünkü
Arimimi Hiçbişey yaptırmadım insanların ne düşündüğü umrumda değil tek derdim sağlıkla doğurup eve dönmek
babyou 1903kartalice ben oğluma isimlik yaptırmıştım 2023 de 160 lira falandı kapının önüne yere balon koydurmuştum çikolata yaptırmıştım onuda 350 falandı yanlış hatırlamıyorsam birde milyonculardan malzeme alıp 30 tane falan yakınlarıma vermek için anahtarlık yapmıştım kendim o da 150 ye mi ne mal olmuştu yani eğer yapmak istiyorsan böyle şeyler basite indirgeyebilirsin şimdi yine hamileyim sağlıkla doğurduğum günlere gelebilirsek yine aynı düşünüyorum abartıya gerek yok bence hatta bu sefer çikolata da düşünmüyorum hoş hepsini odada ben yemiştim ama 😂
PapatiA 1903kartalice bende senın gibi ilk bebek eşyası ile gittim doğum olunca ailem çaycı atıştırmalık içeçek felan getirmişti sonradan
PapatiA 1903kartalice hayır hayır normal ne giyiyorsan onlar git zaten çantana pijama koyuyosun sonra zamanın geldimi odana hastane önlüklerinden getiriyorlar bunu giyip hazırlanın diyorlar çıkıyorlar sen üstünü çıkartıp elbise gibi onu giyiyorsun damar yolun felan açılıyo o sekılde