Ekonomist28- Kızlar tüm gün midem bulanıyor Prilam içiyorum ama faydası yok akşama doğru daha da şiddetlenip kusturuyor bile. Yani oğlumda da kusuyordum ama akşam midem sakinliyordu. Bu defa 10 haftalık olacak akşam beter haldeyim. Çaresini bulan var mı 🥺🥺🥺🥺
busrasya2334 Ekonomist28- canım prilamı ben yanlış kullandığım için ilk hiçbir işe yaramıyordu sonra doktorun gece yatmadan iki tane iç öyle uyu dedi öyle kullanmaya başladıktan sonra kusmadım bir de öyle dene
happymomdayss Ekonomist28- bende kusuyordum prilam yazdı doktorum gece yatmadan 2 tana sabah 1 öğlen 1 içiyorum hiçbir bulantı ve kusmam olmuyor çok şükür
smyrgkc Benim 3.gebeligim bende bunda akşamları aşırı rahatsız olup kusma yaşıyordum , sabahki hiç etkilemiyordu ama akşam çok fena geçiyordu , oynayana kadar devam etti.
Ekonomist28- smyrgkc ay bana daha çok var o zaman. Oğlumdada 4,5 ay bulantı olmuştu bunda akşamları kusma onda sabah kusuyordum. Acaba cinsiyeti kız olsa bari yani erkek var bu da kız olsun diye sağlıcakla gelsinlerde 🤣🤣🤣 hepsi başımızın üzerinde ama insan kendinde olmayanı istiyor..
Ekonomist28- busrasya2334 gece yatmadan 2 tane içiyorum ama bana sanki fayda etmiyor bilmiyorum beni deli etti bu kusma uyuyup vakiti öyle geçirmek istiyorum gece uyanınca bile korkuyorum hemen bulantı gelecek diye
Ekonomist28- happymomdayss ay 4 tane mi acaba öyle mi denesem bir de. Ben gece yatmadan 2 tane içiyorum ama gün boyu yine de bulantı oluyor en son akşam da 🤮 ile devam ediyor inan oğlanı uyutup erkenden yatmak istiyorum hayatla alakam kalmadı