Admsarzu Kızlar valla bu bebe göstermiyor bugün de ayak ayak üstüne atmıştı bir dahaki randevu 19+2 de artık gösterir diye umuyoruz o zaman. Ben kız hissediyorum. Tahmininiz var mı sizin ?
nurgv Papatya-18 çıkıntıya göre ve keseye göre eğer çıkıntı düz ise kız dik ise erkek derler kese de yaygınsa erkek kendisini toparlamışsa kız diye tahmin edilir ama yanılıyorumdur eğer isteğin kız ise benim gibi 🥹🤗🤗
Papatya-18 nurgv bi tane kizim var 4 yaşında Rabbim nasip ederse bi tane de oğlum olsun isterim Rabbim sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallah 😍🙏
nurgv Papatya-18 amin 🙏🏻 benim ilk gebeliğim 14+2 haftalığım cinsiyetini çok merak ediyorum hep bir kızım olsun istemişimdir herşeyin başı sağlık tabiki rabbim olmayanlarada nasip etsin çok güzel bir his ve duygu anlatılmaz yani 🥰
Papatya-18 nurgv evet çok guzel bi duygu tarif edilmez Rabbim sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin insallah 🙏😍
Admsarzu nurgv bende yiyip gidiyorum bu sefer de yedim meyve suyu içtim yürüdüm ama bacak bacak üstüne atmıştı 😀😀