Yldzlh Kızlar ya bu ilacı kullananlar nasıl kullanıyorsunuz doktor ekmek falan dedi. Ama bende asla ıslak ekmek falan yiyemem yani biraz kötü huyum var sizler nasıl kullanıyorsunuz ben kaşığa portakal limon falan sıksam nasıl olur.
Mel0s Yldzlh ben devit 3 degilde coledam kullniorm yarm bardagn icine suyun icine damlatip ole iciorm
Gizemyigiter Yldzlh canım ben bi yudum su bırakıyorum bardağımın dibinde içine 9 damla damlatıyorum tek yudum da içiyorum onu hiç anlamıyorum tadını falan deneyebilirsin
Dilo525634 Yldzlh bi dene bence ben hiç anlamıyorum bile yerken normalde bende ıslak ekmek yiyemem çünkü
Mel0s Yldzlh hic nefes almadan ic emin ol okadar saglikliki bebegin butun gelisimiyle alakali son aya kadar kulln dedi doktor bnce bebegin icin mutlaka kulln bend decavit hali cok zor iciorm buyuk cnki ama bebek icin hic aksatmiorm
Merveplnc Yldzlh Yldzlh canım benimde midemi bulandırıyordu yağ hissi çay kaşığıyla karıştır yarım bardak suya ben öyle karıştırıp içebildim yoksa suyun üstünde kalıyo yağ şeklinde karıştırınca ayrışıyor daha kolay ve tadsız oluyor
Sever Kızlar ben 17 haftalıkta hamileyim ama doktor öyle bir damla vermedi acaba sağlık ocaklarından mı almam lazımım
Taneminci Yldzlh valla brn 20 damla kullanıyorum kaşığa damlatıyorum nefesimi tutuyorum üstüne ağzımı bile kaptmadan hemen su içiyorum bende iğreniyorum ama mecbur 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Sever Yldzlh tabi ki defalarca gittim hatta Mart ayında tetenoz aşım var acaba oradakiler mi bilmiyor bu damla sağlık ocağından mı verilecek