Rumsamut Esmaa- Bence normal. Ama bunu tabiki doktor bilir. Gerektiğinden çok düşük veya fazla olması anormal bi durum olabilir
happymommmfy Esmaa- bence de normal bir hafta sonra yaptırdım ben 200 küsür çıktı ikiz olabilir tahminimi söylüyorum onda daha fazla beta yükseliyormuş çünkü
Esmaa- beautymom teşekkür ederim sizde istiyorsanız umarım en kısa zamanda olur hamileysenizde tebrik ederim 🫶🥹
beautymom Esmaa- inşallah cnm dün test yaptım böyle çıktı bugün sabah kan verdim sonuç yarın 4 de çıkıcakmış 6 senelik evliyim 4 sene önce bir düşük yaptım aradan okadar sene geçti ilk defa testimde böyle gördüm hemen çıktı saniyede
Sibel_72 Benım arkadaşım adete 3 gün kala 1000 kusurdu bu detaya takılmayın mühim olan 2 günde bir artması
Sonveda Esmaa- niye normal olmasın mesela sana göre kaç olması lazım 🤣 önemli olan düzenli artış göstermesi değerin gayet iyi kafana takma
Esmaa- Sonveda ben 2 defa kimyasal gebelik yaşadımda ilk değer 15 ti sonraki ay 57 çıktı ben hep öyle çıkar sanıyordun hastaneye aradım acaba bir yanlışlık olabilir mi diye onlarda olmaz dedi 😂