ppmerlina Papatyaaam1 Annem beni doğurmadan kısa süre önce rahmetli dedem felç geçirmiş o yüzden doğru dürüst sütü gelmemiş, lohusalığından da hiçbir şey anlayamamış. Doğuma yakın bir sürede stres yaparsan evet etkiler bence
Busrabzkrt Papatyaaam1 hayır etkilemez ama hamileyken senin sitresin bebeğini etkiler doğumdan sonra lütfen sitres yapmayın sürekli bebeğinize odaklanın benim sütüm azaldı bebeğim iki aylık şuan mama kullanıyorum
Papatyaaam1 ppmerlina ayyy ınsan ıster ıstemez etkılenıyor yada bıseyler yaşıyor hayatında ıste bızler 4 4 lük bır hamılelık yaşayalım dıye uğraşırken kader bıze başka şeyler sunuyor
ppmerlina Papatyaaam1 sen dört dörtlük istersin ama emin ol hayat bir noktada dört üçlüğe hatta dört ikiliğe dönebiliyor 🥹 Rabbim hepimize huzurlu gebelikler nasip etsin
Papatyaaam1 ppmerlina çıktım kontrolden Bebıs 1 haftada 400 gram almış masallah 31 de 1800 du 32 de 2136 çıktı
ppmerlina Papatyaaam1 dün bi doktorun videosunu izledim 32 haftada ortalama 1700 olur diyordu 1 haftada 400 gr baya iyi aldırmışsın aşko ne yedin 🤣🧿🧿🧿🧿
Papatyaaam1 ppmerlina hergun 2 yumurta 2 muz mandalına portakal her sabah ıkı bardak süt et yanı sureklı ona egılıgımlıyım o kılo alsın dıye ben 70 kılo oldum