Olacakolcak26 Kızlar yumurtlama dönemindeyim labuquick test aldım ovu yapıyordum yaparken bide gebelik deneyim dedim böyle çıkı
EmellC Olacakolcak26 canim yumurtlama döneminde gebelik belli olmaz. O günler iliskiye girip bekleyeceksin
Olacakolcak26 senos15 5 gün oldu adet biteli onu takibi yapıyordum hazır idrar yapmışken deneyim bu teste güvenilir diyorlar çizgi çıkacak mı dedim anında çıktı böyle silik
Olacakolcak26 EmellC bunu biliyorum çok teşekkür ederim ama şuan test elimde fotoğraftan daha net cızgi çıkmış durumda ondan sormak istedim adet oldum sanıp eskiler Der ya üstüne görme diye ondan şüphe ettim
Dinolisoo Test negatif bana göre de öyle olmasıda normal değil mi yumurtalama döneminde neden gebelik testi yaptın şuan bişey yoktur ki.
Olacakolcak26 Dinolisoo merhabalar ovu testi yapıyordum hazır idrar varken deneyim dedim testi denemek amaçlı çok övdüler o yüzden yaptım düşük geçmişim var maalesef travmam oldu
Olacakolcak26 senos15 hamile kalıp adet olanlar görüyoruz merak edip sormuştum bat tarihimi bekleyim Ovulasyon devam edeyim
senos15 Olacakolcak26 öyle olsaydı bile ovulasyon testlerin hergün pik çıkması gerekirdi silik çıkmıyor gebelik olunca ovulasyonda koyu çıkıyor sürekli