Asdjasdj34 Dilarataskent ben riskli olduğum için sürekli giriyorum ve diğer çocuklarımda da sürekli girdim doktorumuz asla zarar vermez dedi
RecebinEsrasi Dilarataskent usg ses dalgaları ile çalışan bir alet ve radyasyon etkisi yok x ışını olan bt röntgen gibi radyolojik uygulamalarda radyasyon etkisi vardır için rahat olsun canım☺
KubraPk Hayir ultrason da radyo dalgaları var hic bir sekilde zarari yok emar ve tomografi röntgen zararli x ısinlari oldugu icin
RecebinEsrasi Dilarataskent korkma korkma canım valla her kafadan bi ses çıkıyor bu dönemde kimseyi dinleme kanser oluyo insan sonra😂😂😂😂
Ellaynagme Yaw neyden korkcagınızı sasırdınız iyicene. Oyle bişey olsa doktorlar kullanabilirmi bu kadar sık. O kadar kötü şeye maruz kalıyorken tıbbın güzelliklerinden bu kadar korkmak 🤭
Dilarataskent Ellaynagme herşeyi düşünmek zorundayım 😊 en azından kafama takılcağına sormuş öğrenmiş oluyorum içim rahatlıyor
AlininAysesii Ultrason ses dalgasından ibaret, uzun süre bakıldığında bebekleri ısı verdiği için rahatsız edebiliyor sadece, hatta bazı bebekler elleriyle yüzlerini kapatırlar falan ☺️ Kalp atışını dinlemek zararlı biraz, zaten onda da doktorlar 2-3 saniye dinletip kesiyorlar.