Busracavdi Miniminiminnos Güzelyalı kıvılcım bektaşa gidiyorum 5-6 doktor değiştirdim ilk başlarda, şimdi aşırı memnunum 7.5 aylık hamileyim Selçuk gürbüze de gittim , Medline da Ahmet Eray memeçede ama kıvılcım hanım başka mutlaka tavsiye ederim
MerveLeo Busracavdi kıvılcım hanımın enerjisi çok güzel ama 3 sene önce bana hemen tüp bebek başla dedi numara verdi tüp bebek yapan bir hastane çalışanının çok üzüldüm psikolojim yıprandı. Başka doktora gittim 3 ay dene dedi 2. Ay hamile kaldım. Tek doktorla enerji sevsek bile kalmamak şartmış
Busracavdi Güzelyalıda, hayır karşı değil önceliği bebek ve annenin sağlığı sonrasında siz nasıl dilerseniz
Parek00 Bende Hülya sucuya gidiyorum Güzelyalı çok memnunum. İlk oğlum medline Eray memeç de oldu 2. Oğlum Mete sucu kızım da Hülya hoca 7 aylığız çok memnunum
emsgn Parek00 mete sucu normal gebe takibi yapıyor mu ve doğum yaptırıyor mu yapıyorsa nerede yapıyor acaba
esrashnn01 Parek00 ne kadar ödemiştiniz acaba ben eşi Hülya hocanın takibindeyim aslında ama özel olduğu için nisan ayında ne kadar fiyat verirler bilemiyoruz Mete hoca da iyi bir perinatoloji uzmanı bilmedim o yüzden
imaramm esrashnn01 ya ben son 3 ay kala devlete gideyim dedim gittim 2 kere hiç memnun kalmadım üzüldüğüm ile kaldim. Şimdi aralıkta doktor seçimini yapıp onda takipçi kalmayı düşünüyorum.
esrashnn01 imaramm ben gönül rahatlığıyla Hülya hocayı tavsiye ederim canım eşi de balcalıda perinatoloji uzmanı bir sorun gördüğü an ona yönlendiriyor benim bir kaybım var ileri hafta içimi rahatlatıyor her gidişimde çok pozitif ve bilgili bir hekim