glsnblt semap_13 gittim ve 20 30 dakika arası sürdü ama daha uzun sürenler vardı hoca sizinle en son bilgilendirme yapıyo 20 30 dakika her organa tek tek bakıp asistanına not alıyor tıbbi terimler kullandığı için çok anlamıyorsun en son size her şeyi söylüyor
semap_13 glsnblt renkli gösteriyorlar mı peki ya da ultrason kağıdı verdiler mi bazıları e nabıza yüklüyor diyorlar öyle bir şey oldu mu hiç
glsnblt Renkli vermediler e nabıza yüklenenlerde çok kalitesi düşük anlaşılması zor şeyler yüzü falan yok yani kalp böbrek kafa falan elimde ultrason da vermediler
zuzummmm semap_13 merhaba muayene oldunuz mu acaba Zeynep hanıma nasıl bi doktor ilgi alaka nasıldı benımde 31 inde randevum varda
seymasss semap_13 acaba bakıldı mı size . 30 Ekim demişsiniz Bende şimdi riskili gebeliklere basılmamaktadır yazandan aldım
semap_13 seymasss evet gittim bakıldı ama hoca hiçbir şekilde size ekranı göstermiyor en azından bana hiç göstermedi resimleri e nabıza yüklücem dedi hiçbir şey belli değil eğer durumum elverişli olsaydı özele gitmeyi tercih ederdim