xftmmnur benim annem de 40 yaşı da hamile kaldı. İstemiyorduk o kadar çok ağladık ki. Testte çıkınca bile yanlıştır diyip inkar etti annem aylarca hatta. Sonra ultrasonda göründü. Doğana kadar da istemedik. Şimdi 4 yaşında dünyalar güzeli bir kız çocuğu. İyi ki doğurmuş iyi ki aldırmamış. Hayat neşem desem yeridir. Annem de tansiyon hastasıydı. Hatta karaciğerlerine kadar vurdu. Kolestaz yaptı. Kaşıntı da cabası. Korkunç bir hamilelik geçirdi. Doğumdan sonra da kalp spazmı geçirdi. Hiç annemin sütünü ememedi. Yanımda yatırdım gece ben baktım. Çok şükür ki onun da annemin de yiyecek ekmeği varmış. İkisini de bize bağışladı. Söylemek istediğim nasibi olan ne yaparsan yap geliyor bir şekilde. Evet korkmakta çok haklısın. Bir kardeşimi kaybetmişsin. Heyecanla doğumu beklediğinin ölüsünü almak nedir çok iyi bilirim kendi bebeğimde yaşadım çünkü. Ama eğer Allah nasip ettiyse isyan etmeyin. Şimdi üzülüyorsun ama o kadar güzel gelecek ki, o kadar iyi gelecek ki size. Lütfen karamsar olmayın olur mu? Size şifa diye vermiştir Allah onu.