kirmizibasliklikiz98- 5 Ekim yumurtlama oldu. Bat 19 Ekim. 13 Ekim gecesi peçeteye pembe noktacık şeklinde kan geldi ama minik noktacıklar şeklindeydi ve akıntı yoktu. Başka da gelmedi. Yerleşme olabilir mi sizde nasıl oldu?
Dmlirmak kirmizibasliklikiz98- ilk gebeligimde benimde böyle olmuştu iç camasirimda pembemsi bir leke gördüm bir daha görmemiştim yerleşme olabilir evet bazen leke bazen çok az bir kanama ile kendini belli ediyor
Siyahbeyaz_ kirmizibasliklikiz98- ben üç gün boyunca kahvernegi adet gibi kanama yaşadım ne azdi ne çoktu. Adete 5 gün varken testle öğrendim. Adet tarihim de yerleşme kanaması yaşadım. Sadece ağrım yoktu
dilaraakk Benimde bat 17 ekim aynı sizin gibi 13 ekimde pembe kanamam oldu peçeteye geldi o şekilde farkettim yerleşme olabilir diye düşünüyorum ama emin olamıyorum
kirmizibasliklikiz98- dilaraakk inşaallah güzel haberler alırız🌸 ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Mzgnn0234 kirmizibasliklikiz98- dilaraakk kızlar bende aynı şeyi dün yaşadım bat 22 abdest için gittim ki iki üç damla kan gelmiş. Adet oldum sandım neyse dedim baktık devamı yok acaba mı ya ben test yaptım Laboquik silik gibi mi çıkıyor ben mi kendimi kandiriyorum anlamadım awox aldım yarın ilk idrarla yapacam
dilaraakk kirmizibasliklikiz98- bilmiyorum çok kararsızım yarın sabah yapmayı düşünüyorum aslında ama negatif görüp soru işaretine düşmekten çekiniyorum erken mi olur acaba diye
kirmizibasliklikiz98- dilaraakk ben de adet günümü beklemek istiyorum ama sabırsızlanıyorum bir yandan da🥹
kirmizibasliklikiz98- Bat 19 adetten 6 gün önce gece pembe nokta şeklinde kan geldi peçeteye. Dün gece yine aynı saatte yani adetten 5 gün önce birkaç damla kan geldi. Yerleşme midir acaba
Mzgnn0234 kirmizibasliklikiz98- beni etiket yapmamışsınız görmedim yazınızı. Abdest alacaktım afedersiniz iç camasirda bi iki damla yeni geldiği belliydi pembe kan vardı pencereye sildim sonra geçti gelmedi daha adet oldum dedim ama 8 gün vardı bat 22 bugün Laboquik test yaptım sabah silikti yarın sabah bi daha yapacam eger koyulaşırsa kan veririm. Belirti sadece arada goguslerim agriyo.
Mzgnn0234 kirmizibasliklikiz98- büyük ihtimalle sizinki de yerleşme kanamasıdır. Hayırlı haberinizi yazın insallah gönlünüzce olur
sevvalustuncakmak Benim de 8 Ekim yumurtlama bat 22 Ekim. 14ünde yerleşme kanaması gördüm tarif ettiğiniz gibi. Dayanamadım test yaptırdım negatif. Pişman oldum. Keşke bekleseydim
anlrnalbumu sevvalustuncakmak zaten hemen yapmayın diyorlar kanamadan sonra 1 hafta beklemek lazım anca kanda idrarda yükseliyormuş bende yaptım negatif adeti beklicem
kirmizibasliklikiz98- sevvalustuncakmak anlrnalbumu evet adet gününü beklemek gerekiyor gibi insan üzülüyor yoksa
Kubragocer sevvalustuncakmak benim de sizinle tarihlermiz aynı ben 18 ekimde lekelenmeden 4 gün sonra gün içindeki idrarla yaprim çizgi var ama emin olamadım awox marka şuan belirgin olarak bel ağrısı var adet öncesi ayırt edebileceğim diğer şeylerle adetle benzer oluyor zaten ama benim adet öncesi böyle bel ağrım olmazdı bende yarını bekliyorum ama pozitif sonuç alacak gibi hissediyorum
kirmizibasliklikiz98- Dmlirmak yaa inşaallah benim de öyledir 🥹💖 hayatımda ilk defa adet dışında böyle bir şey gördüm çünkü
Dmlirmak kirmizibasliklikiz98- inşallah hayırlı haberler alırsın Rabbim hak eden isteyen herkese nasip etsin 🙏