iremiko_ Kafayı yicem resmen sürekli acıkıyorum yiyorum bişeyler yarım saat bir saat 2 saat sanki saatlerdir aç gibi midem uykumdan da uyanıyorum sürekli açım artık yicek bişey bulamaz oldum nolcak böyle ne zamana kadar midem de bulanıyor arada ama ben yine de sürekli açım
edaabykl iremiko_ bende ayni 8+1 acim hep sürekli biseler yemek istiyorum simdi mısır haşlıyorum yicem 😂😂🫢 oglumda ilk 3 ay hic bise yiyememistim kusmaktan bunda hic bir belirti yok 😂
ayasfat Ne güzel yemek yiyebiliyorsunuz, 8+5 kusmaktan artık dermanım kalmadı vucutta yemek aklma gelince bile kusasım geliyor. İnanın çok daha iyidir yemek yeme isteği 😭 Maşallah diyeyim inşallah bulantınız başlamaz
iremiko_ ayasfat benim bulantım bir gün var bir gün yok aç kalınca öğürmeye başlıyorum zaten zor olanda bu yesen ayrı yemesen ayrı yemek yerken bi yandan mide de açlık ağrısı öf zorla yemek canın hiçbişey istemiyor yemesen kuscan vs vs
mutlumoomm iremiko_ ne güzel yiyorsunuz en azından 20 haftalık oldum hala her şeyden yiyemiyorum tiksinme hala geçmedi kilo 🫠