Ozy Elifbekir bendede oluyor 37+1 oldum halen devam ediyor rengi sarimi beyazmi onuda anlamis degilim ama doktor normal dedi
Elifbekir Busracmn1 ay valla.iç çamaşırı değişmekten. Skldm doktora gittgimde. Normaldi herşey sormayı. Unttum. Normal.demekki ı ozmn canm
Myhoney Benim kendimi bildim bileli akıntım var.suan 35 deyim daha fazla.hatta azda olsa kokulu.az önce dr dan geldim ve sormayı unuttum.ama normal oldugunu düşünüyorum.
Elifbekir Myhoney benimde öle. Canım vardı tabiki akıntıniz geçmiyor. Ama günüm daha çoğaldı sanki böle bekleyince degmezsen kokuyor zaten
Hakyemez Normalmis kizlar bende sordum çamaşır değiştirmekten iflahim kesildi artik surekli islak hissediyordum günlük ped kullaniyorum artik ama 2.3saatte bir değiştiriyorum bakteri uremesin diye doktorumda onay verdi.sut beyaz akintim oluyor benim köyü kivamli
Elifbekir Hakyemez aynen canım benimde önceden vardı ama. Bu sıralar. Çoğaldı gibime geliyor günlük ped kullanmadım kararsız kaldım
yyssmmnn 35. Haftada catı muaynesı yapıyor mu doktr ben 32. De gttım 37. Haftada gel dedı suan 35 oldum çok uzun geldı bana ama sızı kaç haftada cagrıyor