Dygkyz Ben de özelde çektirecem zaten medikalparkta doktorum ama anestezi alıp almama konusunda karar veremiyorum
[silindi] meliiissss açken de bişey hissetmediniz dimi çok Yani çok etkilemedi dimi merak ettiğim o kadar çok şey var ki
meliiissss [silindi] yani ağrı olmadı desem yalan olur ağrı tabikide oluyor ama acı eşiğim çok çok düşük olmasına rağmen kendimi korkuttuğum kadar değildi zaten 5-10 dk ya sürüyor ya sürmüyor beni sonrasında odaya alıp 2 saat beklettiler ama ne bir daha ağrım oldu nede lekelenmem oldu sonrasında zaten doktorum ilaçta vermişti 1 hafta onları kullanmıştım
Meridaily semir99 adetten 2 gün sonra anestezili çekildim. Anestezi etkisinden çıkınca hafif ağrılarım oldu birkaç gün de süren lekelenme. Yanımda ped götürmüştüm. Rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım🌺
Smtpll semir99 canım hemen adet bitiminde oluyor ben anestezi ile çektirdim hiçbir şey hissetmedim sonrasında da öyle ağrım falan olmadı hiç korkma. Biz tüp bebek sürecin deydik doktor transferden önce ne olur ne olmaz çekelim demişti o yüzden çektirmiştim
Melooom0203 mom28_ benım son adet tarıhım 24 Eylül ben çarşamba günü Altan buayene oldum ama çok acıdı baya uğraştım doktor acaba rahim filmi falan mi çekti çarşamba dan beri kasıklarım da ağrı oluyor bu günde baya baya kanamam oldu daha adetime 6 gün var normal mı ben anlamadım kafam çok karıştı
mom28_ Melooom0203 rahim filmi öyle alttan muayene olurken olacak bisey degil odası ayrı röntgen var sıvı veriyorlar rapor cd veriyolar cekim sonrası sizin doktorunuz alttan muayeneyi zorlamıştır
Melooom0203 mom28_ bu gün tam olarak adet gördüm demeki 6 gün erken oldum ilk defa ben hep geç olurum erken olmam demki sizin dediğiniz gibi zorlamış
cagloss Ben 2 temmuzda girdim hsg ye. Devlet hastanesinde anestezi yapılmadı. 1yada 2 dakika şiddetli ağrıdı ama bu kadar işlem bitti agri bitti. İlk ay değil 2. Ay gebe kaldım şuan 11+3 günlük hamileyim darısı isteyen herkesin başına inşallah 🥰🥰🥰
DogaLina_ semir99 adetten sonra cekiliyo. Agri yasamadim. 6 sene ugrasmistim bebek icin rahim filminden 4 ay sonra hamile kaldim