Derininannisi Merhaba kızlar Doğum dan sonra süt korur gebe kalınmaz diyorlar ama bazıları da korumaz diyor kime inanacağımızı şaşırdım ben artık uzun bi süre ikinci Bebek düşünmüyorum eşim hemen olsun çok istese de😂 siz nasıl korunuyorsunuz neler yapıyorsunuz bu bebeğim de kazayla oldu biz korunuyoruz sanırken hamile olduğumu öğrendik
Zuhresule Derininannisi ben de Doğum kontrol hapı kullanırken hamiler kaldım hem de çok düzenli kullanmama rağmen :) Kesin çözümler bulmak gerek 😅
nehir_duru bu sorunun cevabını inan bende cok merak ediyorum canim insallah kesin bi çözümü vardir yorumlari cevaplari bende bekliyorum
Elikkk Kızlar kesinlikle süt korumuyor öyle birşey yok cevremde Kayinvalidem olsun annem olsun bu şekilde söyleyip korunmuşlar sözde hep gebe kalmışlar en güzel yöntem sprial tartırmaktır doğumdan 1 ay sonra bu süreçte zaten kırkınız çıkacağı için ilişkiye girilmez huzurlu bir şekilde bebeğinizle ilgilenirsiniz şimdi hamile kalmayanlar koruyor der ama istisnalar onlar güvenmenizi tavsiye etmiyorum
Derininannisi Ozlemsvr benim eşim hep korundu dikkat etti ama yine de hamile kaldım ikimiz de çok şaşırdık ama nasip diyoruz tabi ki
Kayra2307 Salın süte güvenme.. Dr unla konuş en iyi yöntemi o söyler.. Ama en rahatı eşinin korunması.. Boşa ilaç kullanmamş olursn yada vücudunu riske atmamş olursn. Hormon içerenlerde sıkıntılı spiral de yara yapabilio bazı bünyelerde