kahvetutkunu23 Kizlar buzluga dogranmis domates koyuyormusunuz ben koycamda tatinda bir degisiklik olurmu buz tadi gelirmi
beyzzsenturkkk kahvetutkunu23 ben hiç beğenmiyorum normal kavanoz menemenleri de sevmiyorum su gibi oluyor ne tadı kalıyor ne baska bisey sadece taze fasulye ve patlıcan atıyorum sanki buzlugun kokusu siniyor gibi geliyor
annelikhuzuru kahvetutkunu23 bende her sene domestes dışı yapar dondurucuya atarım bu yıl kavnoz yaptım bence tat değişikliği olmaz
Zlyha58 kahvetutkunu23 doğrayıp saklama kapları ile koyuyorum sote yaptığımda yada çorpaya falan atıyorum poşetle atarsan buzluğun kokusu siniyor saklama kabı ile at
kahvetutkunu23 beyzzsenturkkk ben konserve yaptim yesil fasulye buzluga attim dedim domateslde koyayim biraz fasulye domatesli cok guzel oluyor gecen senede patlican koymustum yenilmedi patlican sertmi olmustu nolmustu o patlicana😃
beyzzsenturkkk kahvetutkunu23 ben bi tık ciğ bırakıyorum cok haslayınca buzluga gir cık yapınca ekstra eriyor siz hiç haşlamadınız mı acaba?
lleylaa45 Sadece domates olarak geçen sene ilk defa denedim doğrayıp koydum hiç bir koku tat değişikliği olmadı. Normalde buzluk kokusu olduğunda sevmem hemen anlarım. Ama biz begendik eşim de aşçı menemen yaptım anlamadı bile🤣🤣
honeyandsun Ben koyuyorum kesinlikle koyun o kadar kullanışlı oluyor ki. Kabuğunı soymanız tavsiyemdir 🌸
kahvetutkunu23 Zlyha58 derin dondurucum yok buzlugumda kucuk yer kaplar kap ama tabi buzluk kokusu sinmez
ghostty kahvetutkunu23 ben doğranmış olarak değil de robottan geçirip koyuyorum. İçine biraz kapya biber de ekliyorum. Senelerdir bu şekilde kendime yaz domatesi hazırlıyorum ve tadı gayet güzel oluyor. Konserveler bana tehlikeli geliyor o yüzden tercih etmiyorum.