aslig Gebeyken çalışmak ne kadar zormuş hele ki masabaşı işte. Tüm gün uyuklamaktan ne iş yaptığımı anlamıyorum. 🥺 1. Trimester sonuna gelirken neden gelmedi bu enerji hala bana 🥲
Seymabyrm aslig bencede hadi mide bulantısı uyku geçti diyelim tüm gün oturmaktan belin sırtın ağrıyor bu seferde
gt66 aslig benim 14+4 ama hala daha o enerjim gelmedi ben de sizin gibi masa başı çalışıyorum ama çok çok zorlanıyorum 😔
arican aslig bnde 30 haftalığım belediyede temizlik personeliyim ve oturmak yasak siz düşünün ağrılarımı 🤦♀️
Sultansultis ben de bazen uzanmak istiyorum gerçekten, müsait alanlar varsa gidip uzanın. mescit vb bir yer bulabilirseniz. saat başı 5 dk yürüyüş yapıyorum çalışırken. hareketsiz durmak sıkıntı yaratıyo
gt66 Sultansultis mescit vs geçtim kalkıp iki dk dolanınca bile göze batıyoruz küçük ofis ve patronlarla iç içe çalışıyorum o yüzden çok daha zor
Sultansultis gt66 özel sektör galiba evet cidden zor o zaman, masanını altına bi sehpa koyup ayak uzatın madem inanın çok faydası oluyor ayak uzatmanın
katlav aslig 18.haftadayım ben de çalışıyorum keşke maşa başı olsa masam var ama oturamadıktan sonra ne fayda 😔😔😔 2.trimesterde olmama rağmen enerji falan gelmedi bence gelmeyecekte 😔