Hzlkya Bbgg evet bende senin gibi panik olmuştum doktoruma sordum falan fitil yapar dedi gerçektende öylede çıktı fitili ıslatıp koyuyorsan birde oda yapıyor ama ıslatıp koymak iyi oluyor kolaylaştırıyor ileriye itmeni
Bbgg Hzlkya ıslatmadan kullanıyorum ben öyle de deniyeyim zaten yaptıktan sonra 1 saat hiç kalkmıyorum yine de fazlalığı akıyor sürekli çamaşır değiştiriyorum
Hzlkya Bbgg çok normal sen ileri itebildigin kadar it yeterli olur o zaten geri kalanı her türlü akıcak islatinca sıvısı akıyor o zman görünce korkma
Baklavaseverim Bbgg Aşkım amniyon sıvısı bildiğin su gibi düşün fitilin üstlere doğru akıntısı gidiyor olduğun pozisyondan ötürü normal yani amniyon sıvısı olsa renksiz kokusuz düz sıvı tüm çamaşırını komple ıslatıyor sızıntı bile kendini çok belli ediyor yani korkma için rahat olsun hatta tamamen aktıktan sonra şeffaf akıntı da olabiliyor
Bbgg Baklavaseverim ay teşekkür ederim 🥹🫶🏻 evet bu fitilin yağı gibi elimi sürüyorum yağ geçiyor elime
ervanur38 Baklavaseverim bana da doktorum fitili kullanırken zorlanirsan ısıtarak yerleştir dedi o nasıl olacak canm ben onu anlamadım
Baklavaseverim ervanur38 Parmağını biraz su ile ıslat istersen usg jeli al direkt bir damla sık sonra koy zorlanıyorsan en kolayı bu hastanede de zorlanana öyle yapıyorlar 😘
Baklavaseverim Bbgg Evet aşkım o zaman zaten direkt fitilin sebep olduğu akıntı cidden çok sinir yağ gibi Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına al 😘
Hzlkya Bbgg evet canım benim çok doğal bu tepkin içini ferah tut Allah’ın izniyle birşey olmaz progestanin büyük faydası var kullanmaya devam et sakın aksatma doktor bırak diyene kadar
Bimiyendis duyguo bugün birebir aynı şeyleri bana da dedi. Ayrıca fitil emilimi çok azmış o yüzden hap veriyorum dedi. Yani fitil o kadar etkili değilmiş
16112024 Bimiyendis ben fitil olarak kullanıyorm bir saat geçmesine rağmen lavaboya kalktım döküldü yarısı nasıl olacak acaba
Bbgg 16112024 o ihtiyacı olanı alıyor dedi doktor ben hatta doktora klozeti çekip attım afedersiniz böyle dökülüyor normal mi diye normal olduğunu söyledi , günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum akıyor çünkü , doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın
16112024 Bbgg benim takdıktan sonra lavaboya gidince öyle oluyordu benim bildiğim yarım saate erir diyor ama niye öyle oluyor anlamadım
Bimiyendis Bimiyendis yapacak bişi yok tek kullanımlık ped koyuyordum sürekli çamaşırım kirlenmesin diye o emdiği kadarını alıyordu. Koyunca da en az yarım saat yatıyordum
Bimiyendis 16112024 bilmediğim için birşey yapamadım olduğu gibi kullandım mecbur. Meğer emilimi %10 Muş 😅