almirmomy Baklavaseverim canımm günümüzü aldık 4 kasım dedi doktorum 38+2 de alalım dedi hayırla gelsin inşallah olsun yine de hatırlatmışmoldun🥰🥰
Baklavaseverim almirmomy Yaaaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına al dört gözle pozitif doğum hikayeni bekliyorum 😍😍
almirmomy Baklavaseverim tşk ederim canım ayy inşallah hayırla o hünde nasip olurda paylaşabilirim pozitf doğumumu paylaşıcam🥰
Eres26 mavideniz9696 ben devlet hastanesine acile gitmiştim 2790 gr dedi bana çok gelmişti 10 gün sonra kendi özel hastanedeki doktoruma gittim halbuki Bebis daha yenice 2720 olmuştu Devlet neden bu kadar fazla ölçüyor anlamadım
Svsrms Be hep özele gidiyordum bugün devlet hastanesine gittim. Özeldeki doktorun bir hafta ölçtüğü kiloyu bu hafta devletteki doktor aynı ölçtü. Ya bebek hiç kilo almadı ya da bu kiloya yeni ulaştı anlamlandıramadım
Baklavaseverim almirmomy Yok kız ben tövbeliyim 7 aylık kızım var sadece hamilelere zaafım var hassas noktam hepsi hiç birine kıyamam 🤣
almirmomy Baklavaseverim ah canım benim🥰 bende ikinciye cesarett ettim de büyük konuşmayım artık bende de son daha da cesaret edemem🤣
Baklavaseverim almirmomy Ayy aşkım eğer hamileliğim kolay geçseydi 2 sene sonra düşünürdüm aslında rahata alışmadan olsun isterdim de 10 yıl sonra düşünüyorum nasipse tabi bakalım artık bu gün beynim sulandı algılayamıyorum hiç bir şeyi
almirmomy Baklavaseverim bende o düşünceyle arkası na olsun dedim hayırlısı 10 yıl sonra da olur neden olmadın canım
Baklavaseverim almirmomy Zaten daha yaşım küçük 21 yaşındayım 30-31 gibi bir tane daha olursa yeterli sonrasında düzen oturup çocuklar büyüyünce izinleri olursa evlat edinmek istiyorum tabi nasip olursa bakalım artık sürekli söylüyorum manifestlemek gibi olsun diye 🤣🤣
almirmomy Baklavaseverim yaşına göre doğru karar vermişin canım evlat edinmekte iyi fikir neden olmasın 🥰
Baklavaseverim Papatyaaam1 Aşkım bebeğim 2780 47 cm doğdu minicikti tabi ödemi atınca 2590 falan oldu kaynım somun ekmek diyordu düşün doktorum doğduğunda biblo gibiydi demişti çok tatlı oluyor 🥹🥹