Blackwind Merhaba 5+5 haftalık gebe olduğunu öğrendim beta güzel arttı bugün de keseyi görmeye gittik çok şükür gözüktü 23 üne tekrar randevu verdi bebeği görmek için. Yolk kesesi için bişey demedi ama haftasına göre yolk gözükmemesi normal mi acaba ben göremedim sanki fotoğrafta [https://mutluresim.com/images/2025/10/14/XMh56g.jpg]
beyzzsenturkkk Blackwind 4+6 da sadece kese görünmüstü susamdan bile kücük 6+2 de hem bebek hem yolk göründü bence daha cok erken her gebelik farklı bende kalp atışı duyamadım mesela o zaman kızımda daha erken duymustum
Gulcinkc Daha çok erken , bazısında görünür bazısında görünmez. Sen akışına bırak rahat ol. Bugünlerin tadını çıkar. Herşeyi vakti gelince görürsün kalp atışını da duyarsın Allah’ın izniyle 🙏
Blackwind Gulcinkc teşekkür ederim 😊 evet haklısınız ama işte ilk olunca insan olur olmaz her şeye takılıyor biraz akışa bıraksam iyi olucak gibi
Blackwind beyzzsenturkkk anladım teşekkür ederim boş gebelik falan olur diye endişeleniyorum arada işte inşallah bana da nasip olur kalp atışını duymak 😊
beyzzsenturkkk Blackwind seni cok iyi anlıyorum günler gecmiyor bir türlü o zaman gelmiyor ben sıkıntıdan patlıyorum hadi artık doğsun bitsin diye nolurdu kedi gibi fırt fırt doğursaydık su 2 hafta 2 ay gibiydi 😂
Blackwind beyzzsenturkkk gerçekten öyle gün sayıyorum duvara çizik atıcam az kaldı inadına zaman yavaş geçiyo sanki 😂